Brkovi u Spaladium Backstageu

Spaladium Backstage je novi koncertni prostor koji otvara svoja vrata ljubiteljima live nastupa 12.10.2019.  koncertom punkrock banda Brkovi. 

Mala dvorana Spaladium arene (Spaladium Backstage) će se pretvarati u koncertni prostor koji može primiti do tisuću ljudi i kao takav je idealan za live svirke, a za otvaranje su odabrani Brkovi koji garantiraju dobro poznatu zabavu za svoje fanove. 

Brkovi su zagrebački punkrock sastav koji postoji od 2004. godine. Svoju glazbu nazivaju “turbopunkfolkwellness i spa”. Suštinski je riječ o punk-rocku uz hard rock, heavy metal i reggae utjecaje. Folk element u njihovoj glazbi se očituje u načinu pjevanja i gitarskim melodijama (često u tercama) koje zvuče kao hommage pastirskom rocku. 

Nakon više od godinu dana vraćaju se u Split, a od mnogobrojnih nastupa u regiji se naročito ističe ovogodišnji Beer Fest u Beogradu krajem kolovoza gdje su nastupali pred više od 120.000 ljudi. Urnebesan nastup zagrebačkih pankera zabilježen je na videu:
https://www.youtube.com/watch?v=02TbrBkzK28

Spaladium Backstage će svoja vrata prvi put otvoriti 12.10.2019. u 20 sati, a početak nastupa Brkova se planira za 22 sata. Za prvih sto ulaznica promotivna cijena je 60 kuna i u prodaji su od utorka 3.9.2019.  i to na svim prodajnim mjestima Adriaticketa (Tisak Media u CCO, Dancing bear, caffe bar Plava kava...) i online na www.adriaticket.com.