Brojna poznata lica poslala čestitku za rođendansko izdanje festivala ULTRA Europe!

 Vijest o produženju ugovora i ostanku festivala ULTRA Europe u Hrvatskoj do najmanje 2022. godine obradovala je brojne fanove festivala, a posebno rođendansko izdanje, koje nas za samo nekoliko dana očekuje u Splitu, podržala su i brojna domaća poznata lica! Čestitke i podršku festivalu tako su poslali glazbenici Luka Nižetić i Damir Kedžo, glumci Mislav Čavajda, Slavko Sobin, Ana Gruica i Ivo Perkušić, hrvatski plivački olimpijac Mario Todorović, dizajneri Anamarija Asanović i dvojac ELFS, baletan Tomislav Petranović, uspješni modeli Kim Kosanović i Patrik Cvetko te brojni drugi.

 

Splitski glazbenik Luka Nižetić vraća se na festival i ove godine, a na svojim je društvenim profilima čestitao peti rođendan te najavio da Split sljedećeg vikenda ponovo očekuje veliki spektakl. Čestitkama se pridružio i glumac Mislav Čavajda koji obožava zaraznu energiju grada za vrijeme trajanja festivala: „U tih par dana godišnje Split postaje grad kakav bih volio da bude uvijek – svjetski grad ispunjen ljudima dobre volje! Sretan peti rođendan ULTRA!“

 

Glumica Ana Gruica se prisjetila se prvog festivalskog izdanja i službene konferencije za medije porukom na svom FB i Instagram profilu: „Obožavam ovu sliku. Inače, najava za prvu ULTRU. Osjetila sam da je to nešto mega i dobro sam osjetila! Sretna peta godišnjica, a slavit ćemo još barem pet zajedno, valjda do moje duboke starosti!“ izjavila je atraktivna glumica koja i ne propušta splitski spektakl i dolazi u društvu dragog prijatelja i kolege Ive Perkušića.

 

Festival obožavaju i domaće modne snage pa je tako dolazak najavila i Anamarija Asanović: „Sretna sam i ponosna što se moj Split može pohvaliti ovakvim festivalom! Mislim da smo dokazali da smo odlični domaćini i radujem se što ULTRA ostaje ovdje još pet godina. Posebno me veseli sva ta pozitivna energija i posjetitelji koji nam stignu iz cijelog svijeta.

 

Dvojac iz modnog brenda ELFS, Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić vjerni su obožavatelji festivala, a na svojim su mrežama poručili da nestrpljivo odbrojavaju dane do novog izdanja: „ULTRA je poseban festival i u ljetne kalendare obavezno upišemo Split. Moram pohvaliti odvažnost i kreativnost posjetitelja kad je riječ o njihovim modnim kombinacijama, a odlična glazba i pogled na rasplesani stadion su ono što nas uvijek vraća ovdje“, izjavio je Aleksandar Šekuljica.

 

Svog se prvog odlaska na festival prisjetio i glazbenik Damir Kedžo: „2014. je bila dobra godina, moja prva ULTRA! Kopao sam po profilu i shvatio da selfie nisam objavio. Znači da je zabava bila dobra. Sretan peti rođendan ULTRA Europe i vidimo se za vikend“, poručio je Damir na svom Instagramu.

 

Čestitkama se pridružila Kim Kosanovic, jedna od najzaposlenijih hrvatskih manekenki koja se može pohvaliti ugovorom s modnom kućom Guess, dok se njezin kolega Patrik Cvetko koji od nedavno radi za modnu kuću Philipp Plein, jako raduje dolasku na poljudsku ljepoticu i uživanju na najvećem ljetnom glazbenom događaju. Hrvatski plivač i olimpijac Mario Todorović uputio se pred Poljud i poslao svojim fanovima fotografiju ispred glavnog ulaza uz koju šalje čestitke te poručuje da je spreman za još jedno izdanje.

                      

Sve novosti o festivalu, mogu se pronaći na službenoj web stranici, službenoj Facebook stranici festivala, Twitter profilu, Instagram profilu te putem aplikacije na iTunesu.