Čak tri show-a SplickeScene povodom Dana žena!

SplickaScena dodala još jednu izvedbu, treću po redu izvedbu svog tematskog stand-up comedy show-a „Mi muškarci, vi žene“ zbog toga što se prve dvije rasprodale rekordnom brzinom. Ekipa iz SplickeScene je u svojevrsnoj nevjerici zbog tolikog interesa publike. Svima željnima smijeha tako su trećom izvedbom pružili priliku da ih pogledaju ovaj vikend povodom Dana žena u subotu u 18 sati u Amfiteatru Doma mladih (MKC). Ako ste do sada čekali s kupnjom ulaznica, nemojte više čekati, jer je ovo zadnja prilika, tj. treća sreća za one koji su odgađali kupnju, a ulaznica je sve manje.

Tema ove stand-up predstave je jasna iz samog naziva. Svi koji budu u publici sigurno će se moći poistovjetiti s brojnim situacijama koje nastaju u odnosima između muškaraca i žena. Kakve su ih sve zgode i nezgode snašle u odnosu sa ženama u njihovima životima (u koje ubrajaju ne samo cure, već i matere, sestre, babe, strine, tetke…) i kako su se sve pokušavali izvući, ispričat će vam pripadnici, kad su u pitanju muško-ženski odnosi, slabijeg spola, Tomislav Primorac, Josip Škiljo, Ivica Lazaneo i Ante Travizi.

Svakako treba napomenuti kako ovaj show nije primjeren za osobe mlađe od 16 godina.

Izvedbom ove tematske stand-up predstave neće nasmijavati samo one u gradu pod Marjanom već i Bračanke i Bračane, koji splitske komičare mogu pogledati ovog petka 06. ožujka u 20 sati u Kinu Supetar.

Osim u živo, njihovu izvedbu možete pogledati i online kako bi ih malo bolje upoznali i stekli dojam o njihovom radu kao što je već preko 270.000 ljudi učinilo gledajući njihov prvi cjelovečernji comedy specijal „Stand-up po splicki“ na YouTube-u. Naravno, ništa se ne može mjeriti s izvedbom u živo, zato ne propustite njihov nastup ovaj vikend i uvjerite se zašto rasprodaju dvorane diljem Lijepe naše.

Ulaznice su dostupne preko sustava CroatiaTickets i Entrio.hr.