CAMBI ima novo lice: U duetu s Giulianom predstavili neočekivan imidž i poslali važnu poruku!

Nakon što je proteklih tjedana na društvenim mrežama predstavio novi moderan vizualni identitet, splitski CAMBI danas je prezentirao i novi singl u duetu s Giulianom u izdanju Dallas Recordsa.

Naime, ovaj glazbeni projekt razvijen na temeljima Klape Cambi - Split predstavio se osvježen, kako vizualno odijelima hrvatskog branda Varteks, tako i zvukovno u postavci u kojoj dominiraju četiri vokala.

Jure Nikolić, Joško Tranfić, Luka Čulić i Sandro Gerbec nova su vodeća lica CAMBI-ja koja predvode osmeročlanu skupinu vokala uz pratnju banda.

Dobro poznata pjesma Tomislava Mrduljaša za koju je stihove napisao Zlatan Stipišić Gibonni dobila je novo ruho u aranžmanu Hrvoja Domazeta, a spot potpisuje nagrađivani splitski redatelj Milan Latković.

Ovo je jedna od onih bezvremenskih pjesama za koju nam je iznimna čast što smo je dobili priliku snimiti i izvesti u duetu s Giulianom. U ovim trenucima izolacije i kada se ne možemo družiti s našim prijateljima, dobila je čak i jedno drugo značenje. Tim više što se u spotu kao glavni glumac uz nas pojavljuje baš naš Split u svitanje. Spot smo snimali prije mjesec dana, netom prije cijele ove situacije i vjerujem kako će ljudima biti zanimljivo vidjeti Split iz jedne posve drugačije vizure - koja tako predstavlja i jedan novi CAMBI. - riječi su Jure Nikolića, jednog od četiri lead vokala CAMBI-ja.

Kako zvuči i izgleda novi CAMBI možete pogledati u spotu, a do nastupa uživo ostanite u svojim domovima i zasad samo "zovite svoje prijatelje"!


FOTO: Milan Latković