''Čarobna stvar’’ Nene Belana i Zorane Kačić Čatipović

''Čarobna stvar’’ Nene Belana i Zorane Kačić Čatipović nastala je kao produžetak suradnje na autorskom hit mjuziklu ‘’Bambina’’, koji kroz hitove Nene Belana u režiji Krešimira Dolenčića i po libretu Ane Tonković Dolenčić, govori o Splitu 80-ih godina prošlog stoljeća.

Mjuzikl je premijerno prikazan početkom godine u splitskom HNK, gdje su se Belan i Zorana upoznali, a kako nam kaže Belan, Zorana ga je očarala svojim glasom i dogodila se jedna lijepa čarobna suradnja.

‘’Kako se tradicija mora poštovati, tako se kao i poslije prvog mjuzikla u kojem sam u životu sudjelovao (Splitski akvarel) i nakon kojeg sam snimio duet s glavnom glumicom Anjom Šovagović Despot "Ljubav postoji zbog nas’’ i ovdje dogodila jedna lijepa čarobna suradnja. U igru se uključila i moja prijateljica i povremena suradnica Alka Vuica, i napisala nam lijep ljubavni tekst za ovaj song. Pjesma u sebi nosi izrazito jaku pozitivnu poruku, vibraciju i energiju, a čini se da je upravo to ono sto nam u ovim čudnim vremenima kao i voda žednoj zemlji, i treba’’, poručio je Neno Belan o novoj suradnji.
Glazbu, aranžman, snimku i produkciju potpisuje Neno Belan, a tekst je pisala Alka Vuica. Pjesma je snimljena, mixana i masterirana u riječkom studiju Garaža.