Cineplexx: Četiri nova filma, Bila noć i Ladies Night

Naredni kino tjedan u Cineplexxu City Center one prepun je događaja i uzbudljivih filmova! Već u četvrtak, 24. travnja očekuje nas još jedna Bila noć u Cineplexxu! Svi oni koji u četvrtak, 24. travnja dođu na projekciju filmskog hita „Čudesni Spider-Man 2“ u nekom obilježju koje dokazuje da su navijači Hajduka (majica, kapa, šal, privjesak...) dobivaju gratis kinoulaznicu. Cineplexx je ponosni sponzor Omladinske škole Hajduka, a ovakvim akcijama samo se još više učvršćuje ova odlična suradnja najjačeg dalmatinskog brenda i najuspješnijeg kino prikazivača u regiji.

Već sljedećeg dana, petak 25. travnja kino Cineplexx pripremilo je Ladies Night – za sve djevojke, majke, žene, bake, prijateljice i one koji se tako osjećaju. Uz hit komediju „Osveta na visokim petama“ svi kupci kinoulaznice dobit će na poklon besplatan primjerak časopisa Glorija, a sve uz medijsko pokroviteljstvo Buro 24/7.

U subotu, 10. svibnja Cineplexx je pripremio i Family Day uz filmove „Zvončica i tajna krila“, „Čudesni Spider-Man 2“ i „Rio 2“ čiji su sponzori Dukatino i Zabavnik 24 sata čije će besplatne primjerke dobiti svako dijete koje dođe posjetiti kino Cineplexx City Center one u Splitu!
 


ČUDESNI SPIDER-MAN 2
Oduvijek smo znali da se najveća bitka Spider-Mana odvija u njemu samom: bitka između običnih obaveza Petera Parkera i nevjerojatnih mogućnosti Spider-Mana. Ali u filmu „Čudesni Spider-Man 2“, Peter Parker shvatit će da se pred njim nalazi njegova do sada najveća bitka. Super je biti Spider-Man (Andrew Garfield). Za Petera Parkera ne postoji bolji osjećaj od onoga kada se njiše između nebodera, kada ga svi prihvaćaju kao junaka i kada vrijeme provodi s Gwen (Emma Stone). Ali biti Spider-Man nije nimalo lak zadatak... jer samo Spider-Man može zaštiti svoje sugrađane od užasavajućih neprijatelja koji prijete gradu. S dolaskom Electra (Jamie Foxx), Peter će se morati suočiti sa zlotvorom puno moćnijim od njega samog. A kada se u grad vrati i njegov stari prijatelj Harry Osborn (Dane DeHaan), Peter će shvatiti da sve njegove neprijatelje povezuje jedna stvar: korporacija OsCorp.

ZVONČICA I GUSARSKA VILA
Iz svijeta Petra Pana stiže Zvončica i gusarska vila, čarobna avantura o Zarini (Mia Biondić), pametnoj i ambicioznoj čuvarici vilinskog praha, koja je zanesena i očarana plavim vilinskim prahom i njegovim mogućnostima te ga ukrade i pobjegne iz Vilinske doline. Zarina je jako znatiželjna, istraživačkog duha i prepuna velikih ideja, kaže o maloj vili redatelj filma Peggy Holmes. Ona je doista slična Zvončici po tome što uvijek razmišlja outside the box. Kada Zarinu njene lude ideje dovedu u nevolju, ona leti i pridružuje se snagama pirata Kosturske stijene, koji je prozivaju kapetanicom njihovog broda. Istodobno Zvončica (Hana Haegedušić) sa svojim prijateljima mora krenuti na epsku avanturu kako bi pronašla Zarinu. Tijekom avanture Zvončica će ukrstiti mačeve s gusarima predvođenim mornarom Jamesom (Ivan Herceg), za kojeg će se ispostaviti da predstavlja samog Kapetana Kuku u mladim danima.

UZVIŠENOST (Transcendence)
Dr. Will Caster (Johnny Depp) glavni je istražitelj na području umjetne inteligencije, koji nastoji stvoriti osjetilni stroj koji kombinira kolektivnu inteligenciju svega poznatog sa svim ljudskim emocijama. Njegovi izuzetno kontroverzni eksperimenti su ga proslavili, ali ga i učinili metom antitehnologijskih ekstremista koji će poduzeti sve da ga zaustave. Međutim, pokušavajući uništiti Willa, nehotice postaju katalizator njegova uspjeha, postavši sudionicima njegove vlastite transcedencije. Njegovoj supruzi Evelyn (Rebecca Hall) i najboljem prijatelju Maxu Watersu (Paul Bettany), koji su mu i kolege, nameće se pitanje je li to uopće potrebno. Njihov najveći strah se obistini kad se Willova žeđ za znanjem počne pretvarati u svepristunu borbu za moć, kojoj se ne nazire kraj. Jedino što je zastrašujuće jasno jest da možda ne postoji način da ga se zaustavi.

HRABRI MALIŠAN
Priča je postavljena u mikrosvijet insekata i počinje kada mladi par nakon piknika u prirodi, ostavi iza sebe ostatke hrane koja bi grupi crnih mravi mogla biti ulov godine.


Vidimo se i ovoga tjedna u kinu Cineplexx City Center one!