Čuvari galaksije nastavljaju blockbuster ljeto u Cineplexxu

Nakon superpopularnih franšiza o superjunacima poput Ironmana, Thora, Kapetana Amerike i Osvetnika, Marvel donosi još jednu blockbuster uspješnicu: Čuvari galaksije 3D. Ovog puta protagonisti filma predstavljaju ekipu otpadnika doslovno svemirskih proporcija, a predvodi ih Peter Quill (Chris Pratt).

Nakon što se nađe na meti nemilosrdnog Ronana koji silno želi predmet u njegovom posjedu, Quill je primoran udružiti snage s najneobičnijim timom odmetnika među kojima su Rocket (Bradley Cooper), revolveraški rakun; Groot (Vin Diesel), humanoid nalik na stablo; smrtonosna i enigmatična Gamora (Zoe Saldana), te osvetnički nastrojen Drax Razarač (Dave Bautista).

Quillu neće trebati mnogo vremena da shvati da mistična kugla koju želi Ronan ne donosi ništa osim strahota i prijetnju ravnoteži u svemiru te će učiniti sve da ga zaustavi.

Koja je budućnost organiziranog društva? Kako odgovoriti na probleme rastućeg broja populacije, manjka resursa i povećanja kriminala? Film Pročišćenje: Anarhija nastavak je horor trilera iz 2013. koji nudi alternativni pogled na budućnost američkog društva. Jednom godišnje, tijekom 12-satnog perioda, Vlada dozvoljava pročišćenje kada je svima dopušteno počiniti bilo kakav zločin, bez obzira koliko strašan bio.

Većina stanovništva taj se dan sakrije i zatvori u svojim kućama ili skloništima čekajući da krvoločni pripadnici društva zadovolje svoje potrebe. Kada se skupini tinejdžera pokvari automobil na putu prema njihovom domu i zaklonu, oni će se naći lice u lice s pomahnitalim sugrađanima koji su željni krvi...
 

Promjenjive vremenske prilike nerijetko nas upozore o razornoj moći prirode. U srijedu, 06.08. ne propustite pretpremijeru Oluje stoljeća!
 


Cjeloviti kino program i rezervacije ulaznica na www.cineplexx.hr

Vidimo se u Cineplexxu City Center one Split!