Da li ste spremni za premijeru električnog hiper-automobila Mate Rimca i odličnu glazbenu pozadinu 2CELLOSA?

Tvrtka Rimac automobili jučer  je na auto showu u Ženevi, jednom od najvećih i najpoznatijih na svijetu, predstavila svoj dugoočekivani električni automobil Rimac Concept Two.

Kako bi se dočarala sva brzina i originalnost ovog električnog automobila, svjetski poznati violončelistički dvojac 2CELLOS dodatno je zapaprio atmosferu sa svojom autorskom glazbom koja je skladana posebno za ovu iznimnu prigodu.

Dečki su u suradnji s tvrtkom Rimac napravili glazbenu podlogu kako bi dodatno dočarali raskoš i autentičnost najbržeg vozila na svijetu.  

Ni sam Rimac nije mogao sakriti uzbuđenje uoči ovog velikog predstavljanja pa je tako na svojem Facebook profilu objavio fotografiju prikrivenog Concepta Two s porukom: „Spremni smo za veliki dan.“  

Iz Auto Kluba kažu kako će Concept Two imati četvrtu razinu autonomne vožnje, što znači da vozilo može samostalno voziti bez potrebe za intervencijom vozača, odnosno u slučaju izostanka ljudske intervencije vozilo intervenira samostalno.

Električni automobil iz Hrvatske proizvodi 1914 konjskih snaga i čak 2300 Nm okretnog momenta. Od 0-60 milja prema američkim pravilima postiže za 1,85 s, a s mjesta do 100 km/h za 1,97 s. To je prema ubrzanju najbrži auto na svijetu.
 

2CELLOS će zasigurno dočarati i brzinu i moć na nadolazećim koncertima, 16.3. Spaladium Arena, Split i 23.3. Arena Zagreb.