Dan za obitelj, ove subote u Cineplexxu

Ovaj kino tjedan u Cineplexx kinu u City centru one počinjemo s odličnim događajem za najmlađe! U subotu, 10. svibnja od 12 do 17 sati je Family Day, vrijeme rezervirano za naše najmlađe posjetitelje, uz animirane hitove Zvončica i gusarska vila, Rio 2, kao i akcijski hit za sve uzraste Čudesni Spider-Man 2. Uz cijenu karte već od 20 kn, očekuju vas super iznenađenja Dukatina i 24 sata zabavnika, druženje s maskotama, i mnoge tematske aktivnosti!

Ovaj tjedan očekuju vas još čak tri odlična filma. Pregršt zabave nudi komedija s jednim od najboljih komičara današnjice Sethom Rogenom, „Susjedi iz pakla“. Saznajte što napraviti kad vam se u susjedstvo dosele novi susjedi, i to cijelo bratstvo, poznato po najluđim tulumima u gradu.

Distopijska priča vas čeka u znanstveno-fantastičnom filmu „Snowpiercer“. Zemlja je u budućnosti okovana ledom i cjelokupno preživjelo pučanstvo živi na vlaku, u kojem skučeni prostor i teški uvjeti ljudi koji su po staležu niže pozicionirani u zadnjim vagonima ne dovedu do pobune i borbe za prava.

Neponovljivi Woody Allen, John Torturro, Sharon Stone i Sofia Vergara će vas zabaviti u filmu „U troje sa žigolom“. Koliko duhovit, toliko i potresan, ovo je peti film Johna Torturra koji donosi priču o ljudskoj beskrajnoj i nikada zadovoljavajućoj potrazi za srećom kroz seks i ljubav. Uz fenomenalnu glumačku postavu dobar provod je zagarantiran.

Vidimo se i ovoga tjedna u kinu Cineplexx City Center one!