Deep Space Love Edition s DJ Kristinom Lalic

Drugo izdanje projekta "Deep Space Split" i prvo u 2014. u prigodnom "Love Edition" izdanju dogoditi će se ove subote (15.2.) na dva floora u prostoru bivše diskoteke "Masters", sada "Caffe Colao". U goste stiže iznimna beogradska DJ-ica Kristina Lalić koja će kao headliner nastupiti uz Peru FH na Detroit stage-u, dok će na Deep tech stage-u nastupiti domaći provjereni duo Miro i Juri Paik.

Zvijezda večeri Kristina Lalić od 2009. godine je aktivna na beogradskoj elektronskoj sceni, gdje usavršava svoje vještine, radeći kao DJ u noćnim klubovima. Njeni prvi gostujući miksevi su puštani na Frisky i Proton radiju, a sada se svakog mjeseca može čuti Kristinin “Essential Mix Session” na CrossFm. Godine 2010. i 2011, nastupala je na Exit festivalu, a 2011. također i na Easy Tiger festivalu. Godinu poslije nastupila je i u Dance areni EXIT-a.

Upad na ovaj party je 50 kuna, a nekoliko ulaznica podijelit ćemo i našim najbržim posjetiteljima. Dovoljno je na mail karte@split.com.hr poslati email "Love Edition" i svoje podatke, a dobitnike ćemo o načinu preuzimanja ulaznica obavijestiti u subotu ujutro!

Samo ljubav!