Dođi na Squiz - ekološki pub-kviz Sunca

U nedjelju, 10. prosinca, u Caffe baru Modesty održati će se prvi ekološki pub-kvizu udruge Sunce - "Squiz". Dođi u u Bribirsku ulicu 1, testiraj svoje ekološko znanje i odnesi nagrade!

Ovaj događaj predstavlja još jednu inovativnu aktivnost Sunca usmjerenu na edukaciju i povezivanje članova zajednice u cilju podizanja svijesti o ekologiji, održivosti i zaštiti prirode i okoliša.

- Naši kvizovi nisu samo natjecanje, već i prilika za educiranje. Postavit ćemo pitanja koja će vas potaknuti na razmišljanje o ekološkim izazovima s kojima se suočavamo te o načinima kojima možemo pridonijeti očuvanju prirode. Kviz osmišljava i vodi grupa volontera, uz naše savjete i logističku podršku. Naučite nešto novo, razmislite o svojim navikama i pridružite se pokretu za očuvanje okoliša. – rekla je Marija Majić, stručna suradnica Sunca I organizatorica Squiza.

Detalji događaja:

  • datum i vrijeme: nedjelja, 10. prosinca, 20:00
  • mjesto: Modesty, Bribirska ul. 1, 21000, Split.

Kako sudjelovati:

  • Formirajte timove: prijavite tim do četiri osobe ili pustite nas da vam pomognemo pronaći savršen tim na licu mjesta.
  • Kotizacija: sudjelovanje je moguće uz donaciju od 1 EUR po osobi koja će ići u svrhu podrške Sunca.
  • Potvrdite sudjelovanje: prijavite svoj dolazak ili dolazak vašeg tima putem ovog LINKA.

– Kako biste dodatno podržali našu misiju, kotizacija će zapravo biti donacija od 1 EUR po osobi, koja će biti usmjerena prema aktivnostima Sunca posvećenima očuvanju okoliša. Ako želite donirati više, pozivamo vas da slobodno donirate koliko smatrate da možete. Donirati Suncu možete I svaki drugi dan putem linka na našoj mrežnoj stranici: OVDJE. – naglašava Marija.

Zašto sudjelovati, osim zbog osvajanja nagrada?

  1. Naučite nešto novo: otkrijte zanimljive činjenice o ekologiji, održivosti i zaštiti prirode.
  2. Timski duh: povežite se s drugim članovima, formirajte timove do četiri osobe i zajedno se natječite.
  3. Nagrade: pobjednički timovi neće samo osvojiti titulu ekoloških znalaca, već i vrijedne nagrade.

Očekujemo da će Squiz biti prilika za zabavu, edukaciju i zajedničko stvaranje pozitivnih promjena. Pozivamo sve zainteresirane da se pridruže i podijele svoje znanje i entuzijazam za očuvanjem našeg okoliša.