Dođite na veliku porciju smijeha uz maestralnog Neshu Bridgesa

Maestralno  smiješan stand up Neshe Bridgesa pod nazivom ''Život'' napokon dolazi i u Split i to 11. travnja 2018. u 20 sati u Domu HV Lora. Nesha Bridges je poznat kao jedan od najboljih stand up komičara na ovim prostorima, a ljudi poslije njegovog nastupa izlaze sa bolovima u stomaku i vilici a sve zbog velike količine smijeha. Nastup je to kojeg ne smijete propustiti.

Ulaznice u pretprodaji po 60 kuna mogu se kupiti na prodajnim mjestima Tisak medije, Atlasa, Dancing Beara, Croatia Recordsa i na svim ostalim prodajnim mjestima sustava Croatia ticketsa i Ticketshopa, te preko interneta na www.ticketshop.hr i www.croatia-tickets.com, te u Lori na kiosku od 15 do 19 sati. Blagajna se otvara i sat vremena prije početka programa.

Nesha Bridges (Neša Bridžis) je stand up komičar čiji je glavni moto „Stand up je život, a život je stand up“! Održao je preko 1500 nastupa u Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Crnoj Gori, Sloveniji, kao i u Švicarskoj, Australiji, Njemačkoj, a između ostalim nastupima ističu se oni na festivalima kao što su koncertna dvorana Vatroslav Lisinski u Zagrebu, Dom sindikata i Dom omladine u Beogradu.

Nikada ne zapisuje svoje tekstove jer smatra da se tako gubi spontanost, što je i glavna karakteristika njegovog nastupa. Izvođač je i autor nekoliko šaljivih muzičkih numera, od kojih je najpoznatija ''Riki Martine...'' koja je bila veliki hit na You tubeu.

Nikako ne propustite ovaj show i dođite na veliku porciju smijeha uz maestralnog Neshu Bridgesa.

NAGRADNA IGRA
Za naše čitatelje osigurali smo nekoliko ulaznica, a sve što morate napraviti je odgovoriti na nagradno pitanje i zajedno sa svojim podacima poslati na karte@split.com.hr. Dobitnike ćemo obavijestiti u ponedjeljak  9.4.2018. u 12 h na e-mail.

Nagradno pitanje glasi: Kako se zove Neshina pjesma koju je na YOUTUBE-U pogledalo preko 6 milijuna ljudi?