Đurologija stiže u Loru

Autorski hit Branka Đurića - Đure, predstava „Đurologija“  gostuje 27. siječnja 2016. u Splitu gdje će biti izvedena u dvorani Lora s početkom u 20 sati.

„Đurologija“ je trenutno najgledanija predstava u cijelog regiji, a i šire; predstavu je, naime, u godinu dana od kako je premijerno izvedena u Australiji pa do sada pogledalo oko 50 000 ljudi, u zemljama regije ali i Australiji, Kanadi, SAD-u, Skandinaviji, Austriji, Njemačkoj, Nizozemskoj i Švicarskoj.

Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u kultnom projektu ''Top lista nadrealista'' i ''Audicija'', „Đurologija“  donosi jednog novog, drugačijeg, a opet prepoznatljivog Đuru koji kroz 90 minuta trajanja showa izvlači ono najbolje iz svakog gledatelja te mami osmijehe na lica.

Ovaj svojevrsni (anti)stand up show, kako ga i sam Đuro voli nazivati, u stvari je zbirka Đurinih razmišljanja koja na zabavan način predstavljaju sve ono što ga nasmijava, ali i nervira u današnjem životu. ''Na svakoj predstavi svi se prepoznaju u situacijama o kojima govorim. Bilo da se dotaknem jutarnjeg tuširanja ili vožnje tramvajem... na sceni demistificiram i sebe samog pa ljudima iskreno govorim kakve osjećaje imam, o čemu razmišljam, što me dekoncentrira, nervira….'' kaže Đuro.

U svim gradovima u kojima je predstavljena, „Đurologija“ je izazvala veliki interes javnosti te se za svaki nastup tražila ulaznica više. U Split „Đurologija“ stiže u produkciji Tomislava Kašljevića i tvrtke Depromo Event.

Sve one koji do sada još nisu uspjeli doći kod Đure po svoju dozu smijeha, imaju jedinstvenu priliku uživati u hit predstavi „Đurologija“, 27. siječnja, u Splitu u dvorani Lora. Ulaznice se u pretprodaji mogu nabaviti po cijeni od 80,00 kuna u sustavu Eventima i na blagajni dvorane.