Dylan Moran premijerno u Splitu 3. ožujka u Domu HV Lora!

Brilijantan Irac s edinburškom adresom te jedan od najcjenjenijih svjetskih stand up komičara - Dylan Moran - će ove nedjelje, 28. veljače u 20 sati nastupiti u zagrebačkom kinu Studentskog centra. Nakon iznimno uspješne, rasprodane britanske turneje, Moran će zagrepčanima predstaviti novi, od kritičara hvaljeni show “OFF THE HOOK”.  Riječ je o prvom Moranovom stand up showu nakon tri godine, koji je zvijezdu serija i filmova “Black Books”, “Shaun of the Dead” i “Calvary “ pretvorio u jednog od najtraženijih svjetskih komičara.

Nastupi Dylana Morana u Beogradu (27. veljače) i Ljubljani (29. veljače) su rasprodani. Show "Off the Hook" gledatelji u Splitu i Zagrebu vidjet će u okviru europskog dijela turneje koja traje već više od godinu dana. Jedini preostali datumi na europskoj turneji, za koje je mali broj ulaznica preostao u redovnoj prodaji, su ZAGREB i SPLIT

Hrvatska je, po Dylanovim vlastitim riječima, bila jedna od točaka koju nikako nije želio zaobići jer je tijekom posljednjeg nastupa 2013. ostao oduševljen "ne sam reakcijom publike već i razumijevanjem kulturnih referentnih točaka". 
.
Ulaznice za nastupe 28.2. u Zagrebu i 3.3. u Splitu potražite u sustavu Eventim.hr ili na najbližem prodajnom mjestu: http://www.eventim.hr/hr/outlets/ . Ulaznice za nastup u Splitu potražite i u sustavu: Croatia-tickets.com.