Elemental u Judinom drvu!

Ovaj petak u Judino drvo dolazi Elemental!

Dok čekamo objavu njihovog novog albuma čiji najavni singl i spot "Goli i bosi" ne silazi s vrhova top ljestvica, pozivamo vas na druženje s jednim od ponajboljih koncertnih bendova.

Elemental je bend čija se glazbena baza nalazi u rap glazbi, no teško bi ga bilo svesti samo na jedan glazbeni žanr. U njihovoj šarolikoj glazbenoj viziji mogu se naći tragovi različitih žanrova što njihov izričaj čini jedinstvenim i originalnim. Specifičnost ovog benda su britki tekstovi i zanimljive instrumentalne podloge koji zajedno čine autentičan zvuk Elementala.

Ulaznice za koncert Elementala mogu se kupiti u pretprodaji po cijeni od 50kn u Goli ± Bosi design hostelu ili na vratima kluba na dan koncerta po cijeni od 60kn.

Nakon što se odmorite od Elementalovog koncerta , u subotu nam se pridružite na još jednom Judinom experimentu s DJ Marmatom. DJ Marmat donosi nam glazbenu mješavinu koju electrodiscohouseindie glazbom. Ova lepeza zvuka dovela ga je do skoro svih DJ pulteva u Zagrebu, ali i do gostovanja na svjetski poznatom EXIT festivalu, na Garden festivalu, zatim Stop Making Sense festu, Soundwave, Hideout, Harteri i splitskom Atlantisu. Isto tako rasplesao je ekipu i u Londonu, Beču, Budimpešti, Stuttgartu, Ljubljani, Beogradu, Sarajevu pa čak i u Indiji na dvotjednoj turneji od Bombaya preko Banglaorea do Punea. Ulaznice za Judin experiment kupuju se na vratima kluba po cijeni od 30kn, a ulaz je besplatan uz zelenu narukvicu. ;)

Obe večeri do Judinog drva vozi vas besplatan KREMA FREE TAXI kojeg aktivirate pozivom na broj 091 2 300 300.

Za naše čitatelje osigurali smo nekoliko ulaznica, a sve što morate napraviti je poslati vaše podatke na karte@split.com.hr s naznakom ELEMENTAL. Dobitnike ćemo obavijestiti mailom u petak.