Family day u Cineplexxu

Cineplexx kina uvijek misle na svoje obitelji! Stoga su u suradnji sa svojim vjernim partnerima organizirali „Family Day“ koji se svako malo održava u kinu Cineplexx City Center one Split. Ova nedjelja nije izuzetak!
Tate i mame – dođite sa svojim klincima ove nedjelje, 27. listopada od 11 do 17 sati u kino Cineplexx City Center one Split i zabavite se svi zajedno uz najnovije animirane hitove, maskote, balone i razne igre u predvorju kina!

Ove nedjelje kino Cineplexx City Center one u Splitu u suradnji s partnerima Dukatinom, DM-om i 24 sata organizira posebni obiteljski posjet kinima. Uz povoljnu cijenu kinoulaznice za animirane hitove „Oblačno s ćuftama 2“ i „Turbo“ (20 kn) kupljenu za projekcije u razdoblju od 11 do 17 sati najbrži posjetitelji dobivaju Dukatino puding, dar iz DM-a te 24 sata Dječji zabavnik! A uz sve to, u predvorju kina cijelo to vrijeme najmlađe će zabavljati Dukatino i Cineplexx maskote, baloni i razne igre!

Povedite svoje najmlađe ove nedjelje u kino Cineplexx City Center one u Splitu i svi zajedno zabavite se u najudobnijem kinu u gradu! 


                                                                                                                                                                                      PR