Fatboy Slim stiže u Šibenik

Fatboy Slim, koji je pomogao popularizirati big beat te patentirao vlastiti brend party acid house, ove će godine 17.08., s početkom od 21 h, nastupiti na već provjerenom prostoru šibenske vojarne!
Rođen kao Norman Cook, jedan je od najpoznatijih engleskih i svjetskih DJ-a, glazbenika i producenata. Magazin “Q” svrstao ga je na listu najboljih svjetskih izvođača koji se moraju poslušati uživo. Dobitnik je Grammyja, tri BRIT Awardsa i čak deset MTV nagrada.
Do danas je izdao sedam albuma te poslijednjih godina više vremena provodi na turnejama, a manje na stvaranje glazbe. Tako je, samo u prošloj godini, odradio 70 nastupa, od čega se posebno izdavajaju onaj na Kineskom zidu, u clubu „Potonij“ u Vegasu, na Ibizi te Falmer stadionu u Brightonu.
Njegov nastup danas ne uključuje samo sviranje vlastitog brenda, već i kompleksnu audio-vizualnu produkciju, a za sebe kaže da je video jockey i nema primisli o prestanku. "O ne. Volim to previše. Još mi uvijek prolazi. Nema veze što si star, ćelav, sijed i debeo, nikada ni nisi bio seks simbol. Pomičemo nove granice. Nitko ne zna koja je završna dob DJ-a. Očito još nije."
Nastup Fatboy Slima na ovogodišnjem Projectu Vojarna, event je koji se ne propušta te najveći ovog karaktera u cijeloj regiji. Uz Slima, očekuje vas udarni line up te imena poput Peznta, DJ Jocka b2b Shipea, Edyja C-a i E – Basea.

LINKS:
FB: www.facebook.com/fatboyslim
SC: www.soundcloud.com/fatboyslim
RA: www.residentadvisor.net/dj/fatboyslim

 

Ulaznice :

Early Bird: 130 kn (do 6.7.)
150 kn (do 1.8.)
170 kn (do 17.8.)/
200 kn ulaz
V.I.P. ulaznice: 200 kn.

 

Ulaznice možete kupiti na: www.adriaticket.com , Entrio i Eventim.hr