Festival najpoznatijih kockica na svijetu u City Centeru one Split

LEGO® kockice zabava su uz koju su odrasle i uz koju odrastaju brojne generacije; podsjetite se zašto su 'legići' bezvremenski na LEGO® Festivalu u City Centeru one! Uživajte u nagradnim kvizovima i radionicama slaganja najpoznatijih kockica na svijetu, pogledajte brojne skulpture izgrađene od tisuća i tisuća LEGO® kockica te provjerite kako to izgledaju Mr. Bean ili Elton John u LEGO® izvedbi. 

Sve to samo je dio velike kockaste priče u kojoj možete sudjelovati po prvi puta u Hrvatskoj! Nakon desetaka tisuća zadovoljnih posjetitelja u zagrebačkim City Centerima one, do 17. svibnja LEGO® Festival će uveseljavati posjetitelje City Centera one Split. A znate li da baš vaša obitelj može otputovati u LEGOLAND®? Sudjelujte u nagradnoj igri jer City Center one vodi jednu četveročlanu obitelj na putovanja života – u LEGOLAND® Njemačka! Ne propustite sudjelovati i u Facebook natječaju Kockica koja nedostaje jer su nagrade atraktivni LEGO® setovi!

Ana Begić Tahiri s kćerkicom, Iva Šarić Leko sa sinovima te brojni drugi već su posjetili veliki LEGO® Festival u City Centeru one – pridružite im se i Vi.

Više informacija potražite na: citycenterone.hr