Festival ULTRA Europe ostaje u Splitu

Iako su proteklih dana u javnost izašle informacije kako je održavanje petog izdanja upitno, iz tvrtke ULTRA Worldwide™ stiže vijest koja će obradovati sve poklonike ovog događanja – festival ULTRA Europe™ ostaje u Hrvatskoj, a zajedno s domaćim partnerom, tvrtkom MPG Live, nastavljaju s pripremama kako bi jubilarno izdanje bilo najbolje do sad!

Za peto izdanje festivala ULTRA Europe™, mi iz brenda ULTRA Worldwide™ smo u suradnji s našim istaknutim lokalnim partnerima poduzeli važne korake kako bismo osigurali da i ovo izdanje bude slavlje u skladu s visokim standardima koje brend ULTRA Worldwide™ zahtjeva. Posjetitelji se mogu nastaviti veseliti ovogodišnjem izdanju festivala i budućim događanjima koja će nositi brend ULTRA, a koja će se održati narednih godina u Hrvatskoj. Zahvaljujemo svim obožavateljima i glazbenicima, lokalnim vlastima, partnerima i ostalima koji su pružali bezuvjetnu podršku za festival ULTRA Europe™” – službena je izjava tvrtke ULTRA Worldwide™ koja je objavljena danas, a u kojoj poručuju da će sve informacije oko ovogodišnjeg line-upa kao i nove uzbudljive detalje predstaviti u danima koji slijede.

Tvrtka MPG Live je ekskluzivni organizator i promotor festivala ULTRA Europe™ koji se, podsjećamo, održava na Poljudu u Splitu od 14. do 16. srpnja 2017. godine. “Kao vodeća agencija specijalizirana za evente i promociju najvećih glazbenih događanja u Hrvatskoj uzbuđeni smo oko organizacije jubilarnog izdanja festivala ULTRA Europe 2017., a nadamo se da ćemo zajedno s našim partnerima, tvrtkom ULTRA Worldwide™, pronaći rješenje kako bismo festival zadržali u Splitu i narednih godina- izjavili su iz tvrtke MPG, domaćeg organizatora festivala.

Sve novosti o festivalu, mogu se pronaći na službenoj web stranici, službenoj Facebook stranici festivala, Twitter profilu te putem aplikacije na iTunesu.