FIBRA najavila Krankšvester, Partibrejkers i Markiz te objavila raspored po danima

Fibra festival, novo festivalsko ime u gradu Splitu odličnom lineupu za svoje premijerno izdanje pridružuje tri nova imena! Već objavljenim izvođačima – Let3, Kojoti, Jonathan, M.O.R.T, Vojko V i High5 - pridružuju se Krankšvester, Partibrejkers i Markiz!

Krankšvester, vlasnici najvećeg hita u 2017. godini, nakon brojnih unaprijed rasprodanih koncerata (Tvornica Kulture u Zagrebu, Pogon Kulture u Rijeci, Skwhat u Sisku, Esseker u Osijeku) i najavljenog najvećeg koncerta karijere u Domu sportova napokon stižu i u Split zatresti zidine.

Unatoč šuškanjima da se razilaze, Partibrejkersi rade upravo suprotno - sredinom prošle godine istaknuli su kako se "zahvaljuju na brizi, ali Brejkersi su stare kosti koje se ne lome tako lako!", a Cane poručuje da očekujemo puno jer ćemo puno i dobiti.

Zagrebački alter rock Markiz, nakon dva odlična albuma i dvije nominacije za Porin u kategoriji najboljeg rock albuma godine, dolazi u Split predstaviti svoj treći studijski album “Red” za koji je Aleksandar Dragaš napisao: "Postoji i jaka poveznica između Markiza i suvremenijih indie-rock i post-punk strujanja te podsjećanja na važne osobine zagrebačkog novog vala s početka 80-ih. Efektno."

Fibra festival objavila je i raspored po danima, pa tako u petak, 22. lipnja, nastupaju: Krankšvester, Vojko V, Kojoti, Jonathan, M.O.R.T. I High5 dok je subota, 23. lipnja rezervirana za Let3, Partibrejkers i Markiz.

Lineup festivala još nije gotov, a nova imena objavljujemo 22. svibnja!

Festivalske ulaznice možete kupiti po cijeni od 120 kn, dok će na dan festivala cijena skočiti na 145 kn. Dnevne ulaznice možete kupiti po promotivnoj cijeni od 65 kn koja vrijedi do 2. lipnja. Od 2. lipnja ta cijena se penje na 75 kn odnosno 95 kn na sam dan koncerta.

Karte kupite online http://pos.ticketshop.hr/hr/e/fibra-festival/1835/ ili na prodajnim mjestima Ticketshop.hr-a: Croatia Records - Split (Bulićeva 1), Smokvina Travel (Matošića ulica 10), CroFanShop CC1 (Vukovarska ul. 207 / City Center One), CroFanShop Marmontova (Trogirska 10), Dancing Bear Split (Dioklecijanova ul. 6), Tinkshop (Poljička cesta 69), TISAKmedia Split (Vukovarska ul. 207 / City Center One), TicketShop.hr PM 13.01 Staro Hajdukovo igralište (Zrinsko frankopanska 17). Svi van Splita pronađite svoje prodajno mjesto na http://pos.ticketshop.hr/hr/pos- list/.

Zafibrajte i vidimo se na Tvrđavi!

Fibra Festival podržava Ministarstvo kulture Republike Hrvatske, Huzzip, Iskon, Karlovačko i Jagermaister.