Fly 2 Moondance: Oxia i Forest People predvode uskršnju promo turneju

Ovog vikenda vodički Opium i splitski Masters pripremaju nova uzbuđenja na elektronskoj sceni sa serijalom partija FLY 2 MOONDANCE. U prvom će već u subotu za pult OXIA, jedan od najpoznatijih francuskih techno/electro/house DJ-eva i producenata, a u drugom dan poslije glavni gost je FOREST PEOPLE, producent iz susjedne BiH koji je u samo nekoliko godina stekao respektabilan status na sve zahtjevnijoj europskoj techno sceni.

Prošlog su tjedna objavljeni prvi headlineri, datumi i lokacije drugog izdanja festivala moderne elektronske glazbe MOONDANCE koji će se održati 16. i 17. kolovoza na dvije pozornice, jedna u kuli Kamerlengo, a druga na stadionu Batarija, dok je VIP prostor u kuli sv. Marka. Glavni gosti festivala su najbolja Djica svijeta Nina Kraviz, zatim Anthony Rother, Agoria, Vince Watson i Forest People. Promotivna turneja „Fly 2 Moondance“ promovira festival i Trogir kao novu party destinaciju u Dalmaciji.

Prvo predstavljanje Moondance festivala održalo se prošle subote uz škotskog techno/house virtuoza VINCE WATSONA u zagrebačkom Mikseru. Slijedi Fly 2 Moondance u vodičkom klubu Opium u subotu 19.4. kada u goste stiže francuski remixer, producent i DJ - OXIA. Uz njega će nastupiti Edy C, Scheva, Antonio i Pero FullHouse. Ulaznica je 50 kn do ponoći, a 70 kn poslije. Svaki 20. posjetitelj ovog partija dobit će besplatnu festivalsku ulaznicu za ljetni Moodance.

Dan poslije (20.4.) sprema se Uskršnji Fly 2 Moondance prostoru bivšeg splitskog kluba Masters gdje će se predstaviti još jedan Moondancer - FOREST PEOPLE iz susjedne BiH. Ovo je njegov premijerni nastup u Dalmaciji. Nastupit će još i Darko J i Pero FullHouse. Ulaznica je 50 kn. Svi kupci ulaznica naći će se u istom bubnju, te će se tijekom partija izvući sretni dobitnici besplatnih festivalskih ulaznica za Moondance.