Grupa Ti u Judinom drvu!

Ovaj petak u Judino drvo dolazi nam beogradski psihodelični pop duo Ti!

Ti čine Ilija Duni i Trajče Nikolovski, Makedonci koji su svoj kreativni potencijal udružili slučajnim susretom u zgradi Bigza 2012.  godine. Za samo godinu dana, odsvirali su više od 30 koncerata i očarali su publiku čitave regije, o čemu najbolje govore komentari njihovih nastupa:

,, Ovaj energični duo je pokazao da dvojica odličnih glazbenika mogu zračiti kao i čitavi

bend" (Helly Cherry magazin)

,, Ilija pjeva i svira gitaru u transu, dok je Trajčeta prava uživancija gledati kako gušta dok svira sa razvučenim osmjehom od uha do uha" (Terapija.net)

Glazba grupe Ti je puna pamtljivih i često sanjivih melodija Dunijeve gitare, punih i prijatnih bas dionica na sintu, sjajnog dvoglasa i jednostavnih hipnotičkih tekstova i Trajčetovih ritmova koji obuzimaju, ulijevaju pozitivnu energiju i stvaraju skoro hipnotičku atmosferu.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti u pretprodaji po cijeni od 50kn u Goli ± Bosi design hostelu ili na vratima kluba na dan koncerta po cijeni od 60kn. 

Za naše čitatelje osigurali smo nekoliko ulaznica, a sve što morate napraviti je poslati vaše podatke na karte@split.com.hr s naznakom TI. Dobitnike ćemo obavijestiti mailom u petak.