Hit komedija s lažnim policajcima i stvarnim kriminalcima u Cineplexxu

Bogati kino tjedan u Cineplexxu City Center one donosi nam nekoliko novih filmova, uključujući hit komediju Lažna Patrola. Justin Miller (Damon Wayans, Jr.) i Ryan O’Malley (Jake Johnson) snalaze se kako znaju i umiju otkada su školski dani iza njih. Jedna zabava pod maskama promijenit će im živote.

Justin i Ryan iskoristit će policijske uniforme koje je Justin nabavio za prezentaciju video igre, a nakon što ih ismiju na otmjenoj zabavi primijetit će da se nešto jako promijenilo dok hodaju ulicama Hollywooda: žene ih oblijeću, loši momci ih slušaju, a konobari ih časte, a sve to jer misle da se radi o pravim policajcima. Ubrzo će se naći na putu mafijaša, ali i korumpiranih detektiva te nizu urnebesnih situacija.
 

Novi film na progamu je i Robi – uzbuna na Orlovu vrhu. Robi je hrabri policijski auto, zadužen za čuvanje najveće atrakcije u nacionalnom parku - zaštićenih orlova tj. majke i njenih jaja. Nevolje nastaju nakon što netko ukrade zaštićenu orlicu, a maleni orlić se izlegne pod Robijevom haubom. U uzbudljivoj potjeri koja će vas držati u napetosti do samog kraja hrabri Robi rješava sve probleme koji mu se nađu na putu. SINKRONIZIRANO!

Ljeto u Provansi, Najbolje od mene i Šetnja među grobovima također su nova otvaranja koja jamče puno smijeha, akcije i romantike čime će se zadovoljiti svačiji ukus.
 
Posjetite web www.cineplexx.hr ili facebook stranicu www.facebook.com/cineplexxhr , pogledajte koji su filmovi najgledaniji, pročitajte komentare, ostavite preporuku i rezervirajte ulaznicu!

Vidimo se Cineplexxu City Center one Split!