Humanitarna akcija 'Osmijeh se vraća u grad'

Iz Rotaract kluba Split Novi poručuju da su iznimno ponosni na tradicionalnu humanitarnu stand-up večer 'Osmijeh se vraća u grad', koja će se i ovaj put ostvariti u suradnji s ekipom iz Splicke Scene. Održat će se 10. prosinca s početkom u 18.30 sati, u splitskom pub-restoranu Plan B. I ove godine, čitav prihod od donacija ide Centru za odgoj i obrazovanje Slava Raškaj Split, s ciljem prikupljanja sredstava u svrhu nabave društveno-zabavnih sadržaja te opreme za dvoranu za tjelesni odgoj za korisnike predškolskog uzrasta.

Ulaznice se mogu rezervirati na: http://bit.ly/OsmijehSeVracaUGrad2019_Rezervacija Cijena je 120 kuna, a u cijenu je, osim stand-up showa, uključen je hamburger ili pizza po izboru i točeno pivo 0.3 ili bezalkoholno piće po izboru.

*Rezervacije su moguće dok se ne popune sva mjesta te je poželjno da potvrdite svoju rezervaciju uplatom na račun otvoren za humanitarnu akciju „Osmijeh se vraća u grad“

Upute za plaćanje;
Nositelj računa; ROTARACT KLUB SPLIT NOVI
Banka; OTP banka
IBAN: HR3424070001500007247
Opis plaćanja; Ime i prezime osobe koja je izvršila rezervaciju ulaznica

*Ulaznice se preuzimaju na dan događaja, na ulazu u Back Bar Plan B, najkasnije do 18:30 sati, 10.12.2019. godine

*Zbog ograničenog broja mjesta molimo da javite što prije ukoliko niste u mogućnosti doći, a svoje mjesto ste rezervirali jer je broj mjesta ograničen zbog kapaciteta prostora.