Humanitarna predstava za Edukacijski centar Udruge za sindrom Down-21

Najbolji hrvatski iluzionist Luka Vidović po prvi će puta nastupiti u Splitu u subotu, 23. listopada u 17 sati u Domu HV Lora. Za Split, rodni grad njegove majke posebno je emotivno vezan. Luka se odazvao pozivu Rotary kluba Split Novi u akciji opremanja Edukacijskog centra u Splitu Udruge za sindrom Down-21.

„Neke od svojih prvih koraka napravio sam upravo na šetalištu na Poljudu u Splitu. Iako sam nekoliko puta nastupao na posebnim eventima, nikada nisam imao pravi javni nastup u gradu pod Marijanom!“ – otkriva Luka Vidović i dodaje: „Na moju veliku radost započeo sam suradnju s Rotary klubom Split Novi koji su me pozvali da upravo moja predstava bude finalni događaj velike akcije kojoj je cilj opremanje Edukacijskog centra. Osobno sam imao priliku upoznati mnogu djecu na mojim predstavama sa sindromom Down-21. Oni su me osvojili svojim osmijehom i pozitivnom energijom. Drago mi je da im na ovaj način mogu olakšati svakodnevnicu!“

U Hrvatskoj se godišnje rodi 50 novih beba sa sindromom Down-21, pedeset malih anđela. U ovom trenutku, prema statističkim podacima, među nama je 1876 osoba sa Down-21 sindromom. Naši “Downovci” su čista dobrota, oni mogu i znaju učiti, oni se zabavljaju, oni nas dušom griju. No, trebaju pomoć. Ovom akcijom Rotary klub Split Novi i Luka Vidović žele nabaviti opremu za provedbu edukacijskih, kako individualnih tako i grupnih aktivnosti. Cilj je opremiti senzornu sobu za najmlađe i sportski kabinet za sve članove. Na taj način bi stvorili Edukacijski Down centar Split 21.

Luka će izvesti svoju predstavu “Magic Show”. Ova smiješna, uzbudljiva i interaktivna mađioničarska predstava idealna je za zabavu cijele obitelji, a Lukin smisao za humor te vrhunske mađioničarske sposobnosti bez sumnje će oduševiti sve ljubitelje magije.

 

Ulaznice za predstavu mogu se kupiti u sustavu www.adriaticket.com