Humanitarni stand up: Osmijeh se vraća u grad

''Čovječanstvo duguje djetetu sve najbolje što može dati.'', zapisano je u Deklaraciji o pravima djeteta. Jedno od primarnih prava svakog djeteta jest i pravo na sigurnost i topli dom.

Zato nam se, drage Splićanke i Splićani, i svi dobri ljudi velikog srca i širokog osmijeha, pridružite u Multimedijalni kulturni centar u nedjelju, 3.12. s početkom u 19:30h na humanitarnoj stand up večeri za našu maestralnu splitsku dicu i dopustite da Vas vesela ekipa iz Studio Smijeha Split nasmije do suza. -  poručuju organizatori Rotaract Split Novi.

Cijena ulaznice je 30 kuna, a iste se mogu rezervirati putem FB ili na mail: rotaract.split.novi@gmail.com. Sav prihod od prodanih ulaznica ide za obnovu istočne fasade zgrade dječjeg doma Maestral.
...
Osmijeh ne košta ništa, a znači mnogo. Obogaćuje one koji ga primaju, a ne osiromašuje one koji ga daju. On se ne može ni kupiti, ni pozajmiti, ni ukrasti, jer je nešto što nema vrijednost, osim kad se poklanja. I ako nekada sretneš osobu, koja više nema smijeh, budi velikodušan, pokloni joj svoj...jer nitko ne osjeća toliku potrebu za osmijehom kao oni koji ga ne mogu pokloniti drugima...
...
Rotaract je globalna humanitarna organizacija koja omogućuje mladim i ambicioznim ljudima da prepoznaju potrebe zajednice u kojoj žive te da kroz vlastiti angažman doprinesu ispunjavanju tih potreba, pritom unapređujući svoja znanja i vještine. Molimo sve zainteresirane da nam se jave mailom za više informacija.