Imaš 15 do 19? Koliko godina - tolika cijena ulaznice u Cineplexxu

Mladi ljubitelji filmova, točnije oni koji imaju 15 do 19 godina, ovih će se blagdana razveseliti super akciji Cineplexxa City Center one! Bit je da ponedjeljkom, utorkom i četvrtkom za 2D filmove plaćaš ulaznicu onoliko koliko godina imaš. Dakle, imali 15, 16, 17, 18 ili 19 godina, najpovoljnija cijena ulaznice za filmske hitove je zajamčena. Da ne trošimo prostor na suvišni tekst, reći ćemo još samo da akcija traje do 29.01. i ostaviti link na kino raspored: www.cineplexx.hr/film/u-kinu/

Međutim, blagdani u Cineplexxu imaju još pregršt iznenađenja. Na Cineplexx facebook stranici svakoga se dana otvara nova kućica u adventskom kalendaru, a u toku je i akcija 5+1! Ova jednostavna matematika omogućuje besplatnu kinoulaznicu jer za svakih pet kupljenih ulaznica, pri idućem posjetu kinu šesta je gratis! Akcija traje do 28. veljače.

Hobit: Bitka pet vojski, Egzodus bogovi i kraljevi, Noć u muzeju: Tajna grobnice i Ladies night uz film Francuskinje samo su dio bogate filmske ponude koja nas čeka idućih tjedana. 

 

 

Dodatne informacije o akcijama i posebnim ponudama potražite na www.cineplexx.hr ili Cineplexx facebook stranici. Uživajte u blagdanima i dobrim filmovima u Cineplexxu City Center one Split!