Iron Maiden - fan zona ispred Spaladiuma, satnica koncerta i servisne informacije

Dva dana uoči koncerta Iron Maidena u Splitu poznate su novosti vezane uz najveći metal događaj ove sezone u Hrvatskoj.

FAN ZONA ISPRED SPALADIUMA

Na dan koncerta, 27. srpnja od podneva nadalje plato i ulica ispred Spaladium Arene pretvorit će se u Fan zonu. Obožavatelji pristigli sa svih strana moći će unutar zone kupiti merch benda, hranu i piće, razviti svoje zastave te se uz muziku s razglasa zagrijati za koncert. Bit će to idealna prilika i da se ulove dobra mjesta za brži ulazak u dvoranu.

Upravo zbog Fan zone zatraženo je zatvaranje ulica ispred Arene, od kružnog toka u Zrinsko Frankopanskoj do skretanja u Plodine u Putu Supavla u vremenu od 12:00 27. srpnja do 2:00 ujutro nakon koncerta.

 

SATNICA DANA

Poznata je kompletna satnica za srijedu, 27. srpnja:

12:00 Fan zona ispred Spaladiuma

13:00 Početak zamjene Headbangers Pit ulaznica za narukvice

18:00 Otvaranje Spaladiuma

19:30 The Raven Age

20:50 Iron Maiden

 

Od otvaranja vrata Arene do nastupa grupe The Raven Age ostavljeno je sat i pol, a do početka nastupa Iron Maidena čak dva sata i 50 minuta.

 

Otvoreni će biti svi dostupni i funkcionalni ulazi u Spaladium Arenu, ali se unatoč tome apelira na fanove da dođu što je moguće prije zbog temeljitijeg pretresa. Osim uobičajnih zabranjenih predmeta u dvoranu se neće smjeti unijeti hrana i piće te bilo kakva profesionalna i poluprofesionalna oprema za audio I video snimanje (fotoaparati, kamere, tableti…).

HEADBANGERS PIT – ZAMJENA ULAZNICA ZA NARUKVICE

Svi vlasnici ulaznica za Headbangers Pit moraju ih prije ulaska u dvoranu zamjeniti za narukvice. Izmjena će se vršiti od 13:00 do 22:30 na štandu ispred Arene koji će biti vidljivo označen.

Vlasnici Headbangers Pit narukvica u Spaladium će ulaziti na poseban, označen ulaz.

 

ULAZNICE
U slobodnoj prodaji ostalo je manje od 100 ulaznica za Donju tribinu te nešto više njih za Gornju tribinu. Svi ostali sektori su rasprodani, a prema interesu očekuje se da do početka koncerta kompletan kapacitet Spaladium Arene bude popunjen što znači više od 10 tisuća ljudi.

 

Iron Maiden management i LAA mole fanove da kupuju ulaznice samo na ovlaštenim prodajnim mjestima.

 

Službena prodajna mjesta:

  • Online na www.eventim.hr
  • Split: Dancing bear
  • Zagreb: Dirty Old Shop, Rockmark, Aquarius, Dancing Bear
  • Rijeka: Dallas Music Shop
  • Osijek: Dancing Bear
  • Sva ostala prodajna mjesta Eventima u Hrvatskoj i inozemstvu.