Izvrstan plasman splitskog benda L.O.S. na Imagine festivalu

Pobjednici predselekcije za Split i Dalmaciju bend L.O.S. iz Splita osvojili su 3. mjesto u finalu 10og Imagine  Croatia Festivala, u Zagrebu na koncertu 10. prosinca 2016., na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu. Ulazak u finale i visoki plasman omogućio je nastup mladom splitskom bendu na Imagine festivalu u Francuskoj te snimanje singla u Aquarius recordsu.

L.O.S.  sviraju različite glazbene stilove ali najviše bi ih mogao definirati funk rock. Članovi benda su; Toni Matijaca - Vokal/Sax/Akustična gitara, Ivo Kovačević - Gitara, Duje Šimig - Bass/Vokal I Ante Milić - Bubnjevi/Vokal.

IMAGINE CROATIA je festival namijenjen mladim izvođačima bez obzira na vrstu glazbe koju izvode. Festival je otvoren za pojedince i glazbene sastave, tj. grupe do 8 glazbenika u dobi od 13 do 21 godine. Glazbenici svih glazbenih stilova, u sklopu festivala, natječu se izvedbama isključivo uživo.


Imagine Festival je zajednički naziv za natjecanja mladih solista i grupa, koji je nastao u okviru Jeunesses Musicales International – svjetske organizacije Glazbene mladeži čija je članica Hrvatska glazbena mladež i Glazbena mladež Split.