Još dva tjedna do partya ljeta na Bačvicama

Petnaestak je dana ostalo do drugog izdanja Bačvice Beach festivala - najvećeg, najmokrijeg i najluđeg jadranskog festivala koji se održava na najlipšoj splitskoj plaži. U svom dvodnevnom izdanju 1. i 2. kolovoza BBF ponudit će 5 stranih i 8 domaćih umjetnika elektronske glazbe.

Uz već najavljene headlinere danas otkrivamo i domaće DJe koji će svirati bok uz bok sa svjetskim poznatim umjetnicima poput baruna techno glazbe Dave Clarkea; najboljih producenata i remixera svih vremena Stanton Warriorsa, najistaknutijeg predstavnika berlinske techno scene Alexandra Kowalskog, te francuskih zaljubljenika u Hrvatsku Jean-Marie Konea i Manu Lokolea.

Tako će se petorici veličanstvenih pridružiti organizator festivala i dugogodišnji DJ Pero-Fullhouse, zatim Speedy - jedan od najmarljivijih beogradskih promotora koji tamošnju scenu drži budnom u svakom trenutku; Edy C. iz Šibenika, producent, DJ i vlasnik vrlo jakog Decoded Recordsa; Silvio Hrabar, povratnik na scenu koji je posljednjih godina razvio vrlo uspješnu etiketu Family Grooves. Line up još čine i ambasador elektronske glazbe, novinar i kroničar noćnog života Barcelone Mark J. aka Supagroove, te Okac, Galinac Galinac i Jolly Joke.

Službeni after partiji festivala održavaju se u Chill Out baru ex Jungla. U prodaji su trenutno festivalske ulaznice po 149 kn za ex YU tržište, a možete ih kupiti online na www.entrio.hr , dok je popis prodajnih poslovnica vidljiv na www.entrio.hr/outlets.