Josipa Lisac u Judinom drvu

Ususret održavanju dodjele diskografske nagrade Porin po prvi put u Splitu (Spaladium Arena, 6. ožujka) u Judino drvo dan ranije, u četvrtak 5. ožujka dolazi genijalna Josipa Lisac!

Nakon dugog niza godina splitska publika imat će priliku presjek dugogodišnje karijere Josipe Lisac doživjeti u klubskom ambijentu, ovog puta praćena vrhunskim jazz glazbenicima, redom dobitnicima gomile strukovnih nagrada.

Na samom Porinu kultni Josipin album „Dnevnik jedne ljubavi“ iz 1973. biti će preglašen antologijskim ostvarenje hrvatske glazbe! Uz  Josipu Lisac, Karlo Metikoš i Ivica Krajač biti će nagrađeni za album koji je 28. veljače proslavio 42. rođendan,  kojim je Josipa debitirala na glazbenoj sceni, a koji se danas smatra izuzetnim glazbenim konceptom i nagrađuje posebnom statutom…

S obzirom da je koncert rasprodan u samo tri dana, svi oni koji nisu došli do karata za Josipin koncert 5.3. imat će drugu priliku samo tjedan dana kasnije jer ekipa Judinog drva dovedi Josipu Lisac ponovno, 12. ožujka!

Karte za Josipin drugi koncert mogu se kupiti od 2. ožujka u pretprodaji po cijeni od 110kn u D­­esign hostelu GOLI ± BOSI svakim danom od 12h do 21h. Na dan koncerta za ulaz će trebati izdvojiti 130 kn, a broj ulaznica je limitiran na 300.