Judin cirkus predstavlja OKIDOKI kolektiv

Suvremeni cirkuski kolektiv ROOM 100 i Judino drvo predstavljaju vam Judin cirkus - večer posvećenu suvremenoj cirkuskoj umjetnosti!

Četvrti Judin cirkus 14. studenoga predstavlja vam suvremeni cirkuski kolektiv OKIDOKI koji čine tri akrobata svjetske klase - Valia Beauvieux (FR), Ethan Law (USA) i Jonathan Moss (UK).

Subotnja predstava OKIDOKI kolektiva kreirana je posebno za specifični prostor Judinog drva. Uz korištenje svojih akrobatskih vještina (cyr wheel, icarian games, handstandovi, parterna akrobatika i hand to hand akrobatika), kolektiv se koristi predmetima iz svakodnevnog života za kreaciju jedinstvenog interaktivnog site specific performansa.

OKIDOKI Judino Drvo (teaser) from Dragan Đokić on Vimeo.

Nakon rada u kompanijama kao što su Sisters i La Putyka i izvedbipredstava suvremenog cirkusa i showova na svim kontinentima, ova tri akrobata udružuju se početkom 2015. godine u OKIDOKI kompaniju.
Skupa ih dovodi želja za istraživanjem korištenja cyr wheela (jednostrukog kola) na nove načine, istraživanje što sami rekvizitet može ponuditi izvođačima i na koji način ono što se smatra solo vještinom prelazi u zajednički rad i izvedbu. 

Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji od utorka 10.11. u Goli ± Bosi design hostelu po cijeni od 30kn i na dan predstave na vratima kluba po cijeni od 40kn.

After dance by Tabu (keeper of the groove) jedan od dj-eva Funkytrain kolektiva.