Judin eksperiment predstavlja Tijanu T

Ove subote Judin experiment predstavlja vam DJ Tijanu T, istaknutu figuru beogradske glazbene i klubske scene!

Tijana Todorović glazbeni je novinar, PR menadžer i DJ - od 2000. godine bila je autorica i voditeljica utjecajnih glazbenih emisija na televiziji i radiju, a nekoliko godina predstavljala je i „lice“ Exit festivala.

Spletom čudnih životnih okolnosti 2006. počinje izvođačku karijeru kao suradnik legendarnog njujorškog producenta Abe Duque-a. Zajedno imaju nekoliko popularnih vinil izdanja i njihov zajednički live act obišao je klubove i festivale širom svijeta.

Tijanin glas čuje se na izdanjima Gebruder Teichmann i Marc Houle-a.

 

Tijana T je karizmatičan DJ, pušta sofisticirani house i techno i elegantno prelazi stilska ograničenja. Pored svojih maratonskih DJ setova u Beogradu, redovno nastupa u Berlinu i drugim europskim gradovima. U 2013. prvi put je kao DJ nastupala na We Love... partyu u legendarnom klubu Space na Ibizi, a 2014. donijela joj je prvi booking u Berghain/Panoramabaru, trenutno najpoznatijem klubu na svijetu, popularni Boiler Room Session i nastup u čuvenom njujorškom Output klubu. Tijana svake subote upoznaje publiku sa svojom omiljenom glazbom na radiju B92 u emisiji "Subotom uveč sa Tijanom T".

Ne propustite priliku da u Judinom drvu ove subote vidite zašto je Tijana trenutno jedno od najaktualnijih DJ imena na lokalnoj sceni!

Ulaznice u protuvrijednosti od 30 kn vas čekaju na vratima Judinog drva, a do tamo vas vozi besplatan KREMA FREE TAXI kojeg aktivirate pozivom  na broj 091 2 300 300.

 Za naše čitatelje osigurali smo nekoliko ulaznica, a sve što morate napraviti je poslati vaše podatke na karte@split.com.hr s naznakom Tijana T. Dobitnike ćemo obavijestiti mailom u subotu, 14.3.2015..