Judina Peškarija Party i Judin experiment

JUDINA PEŠKARIJA PARTY kreće kao prvi u nizu događanja nadolazećeg Porin Weeka, niza manifestacija po lokalnim klubovima i punktovima po gradu, a ususret održavanju dodjele diskografske nagrade Porin u Spaladium Areni 6. ožujka.

Judino drvo, kao jedan od partnerskih klubova održavanja dodjele Porina u Splitu, na kultnoj Peškariji, 28. veljače, organizira party uz DJ Kid Va feat. Ivan Škvorc na saksofonu i DJ MIRO.

Judin DJ rezident Kid Va tj. Vanja Purić idejni je začetnik i organizator glazbenog festivala Voi'Sa koji ovo ljeto slavi 6. rođendan…Kao i festival, Kid Va dj set prezentira raznolike pravce: jazz, latin, funk i soul u modernim okvirima, pa preko bass, breaks, drum n base-a do soulfull house-a i elektronike...

DJ MIRO dio je Underground Control, skupine entuzijasta i velikih zaljubljenika u elektronski zvuk. Undeground Control stoji iza projekta Island of love, prošloljetnih partya na Barbarincu, a DJ MIRO na Peškariji puštat će tech-house.

U prostoru splitske ribarnice zabava kreće od 20:00 i traje do 00:00, a zatim se seli u Kopilicu gdje se u sklopu Judinog experimenta predstavlja DJ Eddy Ramich.

Judin rezident Dawe Barrows (Zvuk ulice) otvara večer za gostujućeg DJ-a Eddy Ramich – jednog od nositelja zagrebačke i hrvatske rane house scene, DJ-a s dvadesetopetogodišnjim iskustvom i nastupima širom Europe i svijeta (Tokyo, New York, Paris, Shanghai, Dubai, Moskva, Berlin…). Punih 15 godina Eddy je jedan od nositelja zagrebačke klupske noći Kontrapunkt na kojoj je ugostio preko 200 izvođača među kojima su Theo Parrish, Carl Craig, Gilles Peterson, 4hero, Martyn, Azymuth, Zed Bias i mnogi mnogi drugi. Preko 18 godina bio je aktivan i kao radijski DJ na Radiju 101, a svih ovih godina radi i kao producent/koproducent prilikom čega je surađivao s zvučnim imenima kao što su Sun Ra, Arthur Verocai, Tania Maria, Bobby Caldwell, Archie Shepp, Ennio Morricone, Gilles Peterson, Laurent Garnier, Mr Scruff, Rainer Trueby…

Ulaz na Peškariju je slobodan, a ulaznica za Judin Experiment iznosi 30 kn. Za prijevoz od Peškarije do Judinog drva zadužen je besplatni KREMA taxi (091 2 300 300).