JUDINO božićno DRVO

Ekipa Judinog drva za božićne blagdane pripremila vam je glazbeni paket poklona:

24.12. (srijeda) večer DJ rezidenta Zvuk ulice, 25.12. (četvrtak) Voodoo jukebox ft. Ivana Runjić, 26.12. (petak) Urban & 4, a 27.12. (subota) je rezerviran za Judin experiment i Ollie Teeba from HERBALISER.

Na sam Božić u društvu smo Ivane Runjić koja je za vas pripremila zbirku rariteta iz svoje opširne fonoteke koja će vas zasigurno rasplesati za prvi nezaboravni Božić u Judinom drvu.

Dan kasnije dočekujemo Urbana & 4 koji dolaze predstaviti svoj nedavno objavljeni album „Mamut“ – kako mu kritike apostrofiraju „zakonitog sljedbenika „Žena + dijete““, „vraški zahtjevan projekt fascinantnih glazbenih tekstura, iznimnog autorskog materijala i onih, tipično urbanovskih, tekstova…“ i „jednog od najboljih albuma u Urbanovoj diskografiji“... Ne propustite svjedočiti koncertu nabijenog emocijama i rezultata kemije između Urbana i sjajne četvorke – Marco Bradaschi, Sandi Bratonja, Saša Markovski i Luka Toman. 

Na subotnji Judin experiment dolazi nam Oliver Trattles, osnivač i producent kultnog bristolskog jazz rap benda The Herbaliser. Kao DJ Ollie Teeba poznat je splitskoj publici preko Voi'sa festivala i nastupa u Four klubu…

Ulaznice za Urban & 4 su u pretprodaji po cijeni od 70 kn u Design hostelu Goli ± Bosi (pretprodaja završava u četvrtak 25.12. u 23:00), dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 80 kn. Ulaznice također možete kupiti online na http://www.judinodrvo.com/.

Za ulaznicu za Judin experiment trebat će izdvojiti 40 kn na ulazu kluba. Za ostale dane ulaznice na vratima kluba su 20 kn, a nositeljima rozih narukvica ulaz je besplatan!

Kao božićni pokon, za naše čitatelje imamo nekoliko ulaznica za Urbana i Ollija. Sve što morate napraviti je poslati vaše podatke na karte@split.com.hr s naznakom koncerta na koji želite ići (Urban ili Ollie ). Dobitnike ćemo obavijestiti mailom u petak i  subotu.