Kino dan rezerviran za najmlađe u Cineplexxu

U subotu 8.11. u Cineplexxu City Center one očekuje vas Family day, kino dan rezerviran za najmlađe. U avanturama omiljene pčelice Maje, Koka i Robija možete uživati od 11 do 17h po cijeni već od 20kn. Sve posjetitelje uz mnoštvo iznenađenja i dobre zabave očekuje poklon 24 sata Zabavnik i Dukatino, a za najsretnije i dar iz Kućice na drvetu! Više informacija potražite OVDJE

Uz filmove za najmlađe, novi kino tjedan donosi nam i nekoliko novih otvaranja. Mali Budo je film koji se nipošto ne smije propustiti. Mali Budo (Petar Strugar), sin podgoričkog kirurga, koji nije baš na dobrom glasu, stiže u Beograd. Očeve prijateljsko-rođačke veze i vezice ubacit će ga u vrtlog crnohumornih događanja koje će nam na vrlo duhovit način dočarati prvi susret jednog mladića s velikim gradom. Dovoljno je reći da Mali Budo ruši rekorde gledanosti u regiji.

Od ostalih filmova izdvajamo Ratnici sa sjevera: Saga o Vikinzima, Prizivanje duhova i odličnu hrvatsku kriminalističku dramu Happy Endings.


Posjetite web www.cineplexx.hr ili facebook stranicu www.facebook.com/cineplexxhr , pogledajte koji su filmovi najgledaniji, pročitajte komentare, ostavite preporuku i rezervirajte ulaznicu!

Vidimo se Cineplexxu City Center one Split!