Klapa Rišpet u Spaladium Areni uoči Dana žena

Jedna od najnagrađivanijih i najpopularnijih klapa, uskoro će ostvariti jedan od najljepših snova, na oduševljenje svih obožavatelja.

Klapa Rišpet, održati će uz Dan žena 07.03.2020., prvi veliki koncert u rodnom gradu, Splitu.  Spaladium Arena spremna je, a ulaznice za ovaj klapski spektakl, koje su u prodaji, najtraženiji su poklon ovih dana, jer u subotu 07.03. gradom pod Marjanom će vladati euforija i emocije.

Pero Kozomara, Ivo Amulić, odnosno cijela ekipa iz Rišpeta, poznata je po svojim stihovima prepunim ljubavi i pjesmama prožetim mediteranskim i dalmatinskim ugođajem, ali i temperamentom.

Svi oni koji su prošle godine bili na dva koncerta zaredom u mjesecima unaprijed rasprodanom Lisinskom, još pamte ugođaj i nezaboravne večeri, koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a Pero Kozomara, u Splitu najavljuje još veće stvari, 'Pripremamo naš najveći koncert do sada doma, u Splitu i po prvi puta u Spaladium Areni. Očekujem da će naša publika doći na ovaj predivan koncert, kojeg posvećujemo svim dragim ženama, jer ga upravo i radimo povodom dana žena, u subotu 07.ožujka. Gošće u Splitu su nam dvije velike "Dive" naše drage: Doris Dragović i Zorica Kondža.'

Uspješnice 'Reći ćeš mi fala', 'Samo njoj ću pivat', 'Prsti zapleteni', 'Fališ mi', 'Šapnut ću ti tajnu', 'Jedina jubav moga života', 'Šta mi ljube oćeš kazat', 'Ja samo za te živin' ili aktualna 'Kada ljubav dvije duše spoji', za koju su treću godinu zaredom ovjenčani nagradom Cesarica za klapski hit godine, savršeno predstavljaju glazbenu filozofiju klape Rišpet, koja slavi život i ljubav.

Stoga ne propustite Dan žena u Splitu i Spaladium Areni, subota 07.03.2020., jer uz klapu Rišpet se zaljubljuje, veseli, ali i tuguje.

Ulaznice za spektakl u Splitu, nabavite putem sustava eventim.hr i adriaticket.com.

Savršenu uvertiru za nastup u Spaladiumu, Rišpet će desetak dana ranije imati u Zagrebu, jer 25.02. i 26.02. očekuju ih koncerti u Zagrebu. I opet se ponovila situacija iz prošle godine, kada je nakon rasprodanog prvog, dodan i drugi koncert. 'Uoči Splita, pozivam vas i na naše, sada već "tradicionalne" koncerte ponovno u Zagrebu i ponovno u "Lisinkom" u utorak 25. veljače i srijedu 26. veljače. Ne sumnjam da će i ove godine koncerti biti rasprodani i da će Zagreb još jednom pivati i plesati sa nama. Naši gosti u Zagrebu ove godine su Neno Belan i Giuliano.', istaknuo je Pero Kozomara.', poručio je Pero Kozomara.

Ulaznice za drugi koncert u Zagrebu, srijeda 26.02., možete nabaviti na lisinski.hr, na blagajnama dvorane ili putem sustava ulaznice.hr.