KLFM donosi Radio dan i noć

Jedini splitski community radio, KLFM, donosi u subotu, 13. prosinca, cjelodnevni program pod nazivom Radio dan i noć koji će se odvijati na više gradskih lokacija – Riva, Dom mladih te klub Judino drvo, u kojem će se održati koncert bendova Marinada i The Chweger.

Rad prvog splitskog radija u zajednici posjetitelji događanja će moći podržati simboličnom donacijom, za koju će dobiti posebne radijske merchandise pakete

Druženje sa ekipom iz KLFM-a počinje od 10 ujutro četverosatnim glazbenim setom KLFM Soundsystema  na kućici Vegeton. Dođite na dnevni plesnjak, saznajte zašto se Soundystem opisuje kao ecletic, i nabavite merchendise pakete u kojima vas, između ostalog, čekaju i ulaznice za koncert.

Od 17 do 19 sati u Beton kinu (Dom mladih) predavanje će održati Magz Hall, britanska radio umjetnica, te predstavnici mariborskog MARŠ (Maribor Študent radio), uz tribinu o community i novom radiju na kojoj će se raspravljati o budućnosti radija kao medija.

Program se nastavlja u 21 sat u klubu Judino drvo, u kojem će KLFM Soundystem zagrijavati publiku za nastup riječkog benda Marinada, koji je zakazan u 21.30 sati. U 23 sata zasvirat će The Chweger iz Pule. Ulaz u klub je slobodan do 23 sata.