„Kliknimo na dobre stare hitove“: Vesna Pisarović rasplesat će Cornaro u utorak!

 

Advent u Splitu priprema glazbenu poslasticu za sve ljubitelje domaće glazbe! Nakon 15 godina izbivanja s domaće scene, Vesna Pisarović vraća se među domaću publiku i to na Bedem Cornaro gdje će u utorak s početkom u 20:30 sati pjevati sa splitskom publikom svoje najveće hitove. Besplatan koncert građanima Splita poklanja Turistička zajednica grada Splita u suradnji s Bedemom Cornaro.

Mnogi od nas sjećaju se hitova Vesne Pisarović koja je prije petnaestak godina osvajala domaću scenu svakom novom pjesmom. Njezini hitovi „Da znaš“, „Dolje na koljena“, „Jutro donosi kraj“, „Neka ljudi govore“, „Sasvim sigurna“ i brojni drugi, rado se pjevaju i danas, a zajedno s Pisarović moći će ih ponovno pjevati i publika na Bedemu Cornaro ovog utorka.

Karte za koncert su besplatne i moguće ih je preuzeti preko sustava Adriaticket.com za nula kuna. Pritom građani moraju upisati broj bankovne kartice i platiti naknadu za preuzimanje ulaznice. Na e-mail će potom dobiti QR kod kojeg je potrebno isprintati i pokazati na ulazu u Bedem Cornaro.

Ulaznice će biti dostupne za preuzimanje od 12 sati u subotu. Svaki građanin preko jedne kartice može preuzeti maksimalno dvije ulaznice, a za ulaz u Cornaro od 19 sati potrebno je predočiti COVID-potvrdu.

Podsjetimo, ovogodišnji Advent u Splitu odvija se pod sloganom „Kliknimo na Advent“. Sve do 6. siječnja posjetitelji mogu, uživo ili online, na četiri ugostiteljske lokacije i diljem grada pratiti gastronomska zbivanja, kulturne i dječje programe, i na taj način „kliknuti“ sa sadržajem koji ih najviše zanima.