Koncesionar Zlatnog rata: Oštro se protivimo Ultra festivalu na našoj plaži

Kao što smo prvi ekskluzivno objavili, plaža Zlatni rat na Braču trebala bi biti novo odredište Ultra Beach partya, najavljenog za 15. srpnja ove godine, a sam program trajao bi od popodne do 2 sata ujutro. No iako su dogovori organizatora i lokalne zajednice pri samome kraju, čini se da ipak neće ići sve tako glatko (i to smo točno predvidjeli!).

Naime prema pisanju Bolske kronike, koncesionar na plažu Zlatni rat, tvrtka "Grabov rat" reagirala je i na samu neslužbenu informaciju o partiju na ovoj jedinstvenoj plaži i svoj negativan stav prezentirao u pismu koje je poslao na tri adrese: županu Splitsko-dalmatinskom, Javnoj ustanovi za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima te Odjelu za graditeljstvo, komunalnu infrastrukturu i zaštitu okoliša u našoj županiji.

- Nismo kao koncesionar dobili apsolutno nikakvi upit i obavijest o bilo kakvim manifestacijama ovakve vrste, a uz to se oštro protivimo i samoj ideji da se na jednom zaštićenom području jednog takvog lokaliteta može uopće i pomišljati na održavanje takvih događanja - piše u dopisu kojeg je potpisao direktor "Grabovog rata" Tomislav Marčić, a prenosi Bolska kronika.
 


Hvar je odbio parijanere, na prepreke su naišli i u Bolu, a da ta 'pijana balavurdija' ipak samo pošalje eure i ostane kod kuće?