Kreće prodaja ulaznica za koncert Aira na Tvrđavi sv. Mihovila!

Ograničeni set ulaznica po cijeni od 130 eura bit će dostupan od danas 10. lipnja u 12 sati u sustavu Eventim prva 24 sata isključivo za korisnike Mastercard kartica. Za sve ostale, novi set po istoj cijeni bit će u prodaji od utoraka 11. lipnja u podne online i u City Pointu Tvrđave kulture Šibenik. Članovi Kluba prijatelja ostvaruju popust od 10% u City Pointu.

Francuski duo izbivao je sa scene punih sedam godina, a Šibenik je u društvu probranih europskih gradova na kojoj će izvoditi isključivo svoj znameniti album Moon Safari objavljen 1998. godine.

Album je lansirao Nicolasa Godina i Jean-Benoîta Dunckela na najvišu stepenicu ljestvice elektroničke glazbe, a iznjedrio je hit singlove poput "Kelly Watch The Stars", "All I Need" i "Sexy Boy", prodajući milijunske primjerke diljem svijeta. Opčinio je i neke od najvećih glazbenih vizionara poput Davida BowieaMadonnu i Becka, a uvelike je inspirirao i filmsku industriju. Zato, 25 godina kasnije, nije teško shvatiti zašto je Moon Safari izdržao test vremena.

Poseban doživljaj bit će zasigurno Moon Safari slušati na stoljetnoj utvrdi s pogledom na more i to samo dan nakon nastupa Krudera & Dorfmeistera koji na Mihovilu sviraju u subotu 3. kolovoza. Samo nekoliko dana kasnije, 6. kolovoza, na ljetnu pozornicu Tvrđave sv. Mihovila u sklopu Ljetnog Yammatova popet će se glazbena ikona Roisin Murphy.

Koncerti Air Play Moon SafariKruder & Dorfmeister i Roisin Murphy na Tvrđavi sv. Mihovila održavaju se uz potporu Cockte i medijsko pokroviteljstvo radija Yammat FM!