Kula Kamerlengo ovog petka postaje elektronska prijestolnica

Još je samo tri dana ostalo do Moondance festivala u trogirskoj kuli Kamerlengo. Atmosfera uoči 2. kolovoza se opako zahuktava, a po riječima organizatora izvođači redom javljaju da su uzbuđeni zbog nastupa na tako jedinstvenoj lokaciji te da će dati sve od sebe da opravdaju očekivanja. Jeftinije ulaznice su odavno odlepršale, i traži se ulaznica više za ovaj ekskluzivni festival.

Da se podsjetimo, ovaj događaj je zamišljen kao okupljalište istinskih ljubitelja elektroničke plesne glazbe, lišenog kiča u poplavi estradizacije elektroničke scene. Izvođači su redom ikone elektroničkog zvuka. Od Jeff Millsa, umjetnika koji je već 30 godina ispred svog vremena, i koji ne slijedi nego stvara trendove. Preko Oxie, DJ-a koji nikada nije razočarao, Alexandera Kowlskog iz Berlina kojeg ćemo čuti uživo, pa do Dosema iz Barcelone, nove zvijezde na sceni. Za one kojima to ne bude dovoljno, na after partiju u klubu F1 od 06.00 okupljene će cijelo jutro zabavljati Mr. C, jedan od najboljih underground DJ-a.

Organizatori najavljuju sjajan razglas, ali i najnoviju rasvjetu i laser show koji će srednjovjekovnu kulu Kamerlengo pretvoriti u jedan drugi svijet, stoga nabavite ulaznice na vrijeme jer je kapacitet ograničen.

Kupi ih online na: www.entrio.hr, u Splitu u iGrow shopu (Mihovilova širina 13) i poslovnici Atlasa u Trogiru (Obala kralja Zvonimira 10).

Splitski.portal na Moondance besplatno vodi Tonija Pocrnjića! Svima želimo dobar provod ;)