KulaKula festival objavio svoj prvi internacionalni line-up: U Trogir dolaze Konstrakta, Prljavci, Kiril Džajkovski i zvijezde Jovanottijeve turneje!

Nakon što ovaj boutique glazbeni festival već pet godina za redom oduševljava Trogirane i njihove posjetitelje te podiže letvicu produkcijskih standarda u Kuli Kamerlengo došlo je vri-jeme i za šesto, po mnogo čemu drugačije izdanje KulaKula Festivala.
Pod geslom “Ljeto počinje i završava s KulaKula festivalom” ove godine očekuju nas čak tri ter-minska festivalska bloka.
Prvi je najavljen prije nekoliko tjedana koncertom Doris 1.srpnja a sada je došlo vrijeme i za onaj centralni prvog vikenda kolovoza.
 
KulaKula festival održat će se 3.- 5.8. i predstavlja po prvi put internacionalni line up izvođača i novi kako vizualni tako i glazbeni smjer.
Četvrtak, 3.8. rezerviran je tako za svima dobro poznatu “umjetnicu koja mora biti zdrava” - Konstraktu i njen band Zemlja Gruva a čast da otvore festival pripala je talijanskoj senzaciji The Sweet Life Society. Ovaj osmeročlani band prošlo ljeto proveo je kao predgrupa Jovanottijeve turneje “Jova Beach Party” a u svoj životopis upisali su i nastup na najvećem eurovizijskom partyu u Torinu 2022.
Iza njih je i nastup na svjetski poznatom festivalu Glastonbury tako da možemo s pravom reći kako KulaKula festival ove godine ima pravu svjetsku glazbenu ekskluzivu.
Drugi dan 4.8. rezerviran je za crnogorske hip-hop legende Who See a nakon njih Kulu Kamer-lengo rasplesat će makendonski glazbeni genijalac - Kiril Džajkovski. Ovaj svjetski priznati elektro-nički skladatelj i začetnik pravca Balkan Beat u pratnji svog banda donijet će energiju kakvom su prštali njegovi nastupi na festivalima Exit, Sziget i Woodstocku u Poljskoj.
Subota, 5.8.rezervirana je za legende rock scene - domaće Prljavo Kazalište koje Trogirani oboža-vaju i čijih se koncerata iza Kule rado sjećaju.
Festival će privesti kraju Parni Valjak s novim pjevačem Igorom Drvenkarom 1.9.i Halid Bešlić 2.9. pa je potpuno opravdano reći kako Trogir živi ponajbolja glazbena imena i kako ljeto zaista počinje i završava s KulaKula Festivalom!

Ulaznice kojih je zbog ograničenog kapaciteta zaista limitiran broj potražite u sustavu entrio.hr, a za više informacija tu su i društvene mreže Facebook i Instagram