LAJNAP COMEDY stiže u Klub Quasimodo

LAJNAP COMEDY ekipa kreće na turneju s najpopularnijim hrvatskim pivskim brandom – Ožujskim pivom! Dečki će obići više od 15 gradova i napraviti više od 30 nastupa naoružani svojim najjačim arsenalom, materijalom kojeg su godinama brusili i dorađivali, a splitski nastup zakazan je za petak 28.4. u Klubu Quasimodo. 

Nakon svega osam mjeseci postojanja LAJNAPa te više od 60 redovitih stand up showova u zagrebačkom kinu Grič, kao i desetak gostovanja po zemlji, Aleks, Koza, Vlatko i Goc okreću novu stranicu svog plana u misiji izgradnje domaće stand up scene.

– Ovo nam je super prilika da nasmijemo sve one koji ne žive u Zagrebu i Hrvatima dodatno približimo stand up kao drugačiji oblik zabave. Drago nam je da ćemo se moći više upoznati sa svima koji vole dobru zezanciju i smijeh. Ne sumnjamo da će biti odlično gdje god da dođemo – objasnili su LAJNAPovci 


PETAK 28.4.2017.
START 21:00

VRATA od 20:00
UPAD 25 KN
PRETPRODAJA U KLUBU
*Ulaznicu na šanku mijenjate za Ožujsko 0,5
 

NAGRADNA IGRA
Za naše čitatelje osigurali smo nekoliko ulaznica, a sve što morate napraviti je odgovoriti na nagradno pitanje i zajedno sa svojim podacima poslati na karte@split.com.hr. 

Nagradno pitanje glasi: Kako se zove prva sezona nastupa LAJNAP-ovaca ?