Lighthouse Disco na Gatu Sv. Nikole

Svake godine je subota pred Sudamju rezervirana za regatu Sv. Duju i tako će već 13. put 03. svibnja na regatnom polju u Spinutu veslačke snage osmeraca odmjeriti čak 21 muška i 17 ženskih posada, od kojih su najpoznatije muške Sveučilišta iz Splita, Oxforda i Cambridgea. Naravno, ne treba propustiti ni revijalnu regatu legendi spomenutih sveučilišta u nedjelju, 04. svibnja na Rivi, više o regati pročitajte na službenim stranicama.

A jeste li bili prošle godine na Lighthouse Disco party-u? Ako jeste, ne treba ga previše predstavljati, a ako niste, imate priliku za popravni. U subotu, 03. svibnja s početkom u 21 sat na Gatu Sv. Nikole (na Rivi pokraj Lučke kapetanije) započinje Old School disco party kao završetak službenog dijela, a početak revijalnog dijela regate.

Organizatori su pokrenuli i nagradnu igru kojom traže da im pošaljete Old School verziju slike sebe s kartonom na kojem piše „Lighthouse Disco“, a koju će staviti u svoj album na Facebooku. Pobjednika, koji će dobiti 200 kn u piću na šanku, će izvlačiti netom prije party-a. Promotivni klip i dress code možete pogledati na YouTube-u.