Lozz i njegova 'Lica dva'

Nakon već dva objavljena singla, svestrani splitski glazbenik Lozz nam predstavlja novi treći singl 'Lica dva' u kojem je opet pokazao sklonost eksperimentiranju kako sa žanrovima tako i sa spotovima.

Nakon pop rock balade 'Pjesma' i industrijskog funk popa 'Oprosti što sam čovjek', novi singl 'Lica dva' nam donosi eksperimentalni zabavni pop.

Lozz je ovu pjesmu dugo čuvao u ladici i to još od srednje škole kad je napisao tekst i glazbu. Aranžman zajedno s Lozzom potpisuje Hrvoje Domazet koji je ujedno radio i produkciju.

''Iako se na prvu možda ne čini tako, pjesma pjeva o lažnom i propalom prijateljstvu, a ne o nesretnoj ljubavi. Nastala je kad sam završio srednju školu i od tada je doživjela par promjena u strofama, dok je refren i glazbeno i tekstualno ostao isti. Zbog okolnosti nastanka pjesme, energično sarkastična atmosfera provlači se i kroz spot. Simbolizam je prilično straight-forward kao i u pjesmi te tako i gledateljima i slušateljima maksimalno olakšava gledanje i slušanje za razliku od mojih ostalih pjesama i spotova. Licemjerje i vječno igranje uloga u kojem ne postoji vlastito 'JA' forte je djelovanje osobe o kojoj pjevam, stoga simboli u spotu i metafore u pjesmi drže popriličnu jasnoću. '' - rekao je Lozz. 

Kao i sve svoje dosadašnje spotove, Lozz i za ovaj potpisuje režiju, montažu i produkciju.

Za potrebe spota Lozz je sklopio suradnju s Petrom Jelavić Čičić, koja znakovnim jezikom za gluhe stavlja točku na i samoj temi pjesme.

AUDIO:

Autor glazbe: Ivan Trpimir Lozić

Autor teksta: Ivan Trpimir Lozić

Aranžman: Ivan Trpimir Lozić, Hrvoje Domazet 

Producent: Hrvoje Domazet

Studio: TM Studio

Mix/Master : Hrvoje Domazet

 

VIDEOSPOT:

Ideja/režija/DOP/montaža/obrada boje/rekviziti: Ivan Trpimir Lozić

Kamera/asistent režije/asistent produkcije: Toni Andabak

MUA/frizura: Ivana Leskur

Produkcija: L'artist

Producent: Ivan Trpimir Lozić

Fotografkinja: Marita Bulimbašić