Mala matineja Mije Dimšić

Gripe su sinoć bile obojene pjesmom i Miji Dimšić te Splitu dokazale da život doista nije siv. Uz pregršt djece koja su plesala, pjevala i uživala omogućila su roditeljima pravu obiteljsku večer. 


Ne moramo napominjati kako je čarobna nota njenih pjesama trajala puna dva sata. Koncert je započeo pjesmom Život nije siv, zatim Slobodna i Budi mi blizu, a nešto kasnije redale su se i obrade kao što su Shape of you(Ed Sheeran) ,  All About That Bass(Meghan Trainor) , Moje zlato (Petar Grašo), Jolene (Dolly Parton) , Zaljubila sam se (Detour) te Dio tebe (Nola).

Da bi publici pružila svoju autentičnost na binu je pozvala goste i to redom: Đana Smojo koja je izvela pjesmu I am still breathing od Sie te svoju autorsku stvar, country gitarist David Langley s kojim je izvela Ring of fire, Severininu Prijateljice otpjevala je s Domenicom te Tajči, koja je ujedno Mijin uzor od malih nogu, razveselila je publiku i to s pjesmama Hajde da ludujemo i Glavu podigni. 

Da postoje glazbeni uzori koji su dio osobnosti svakog glazbenika doista se pokazalo Oliverovom pjesmom Vjeruj u ljubav koju su pjevačice izvele na samom kraju.

Bend, koji s Mijom broji osam članova, iskazao se kao kvalitetna pozadina svim pjesmama od violinista Antuna Stašića do back vokala Domagoja Pavine.

Energije nije nedostajalo. Različiti karakteri i dugogodišnji glazbenici prvi Miin samostalni koncert pod Marjanom učinili su ga doista pamtljivim. Mijin veseo i prisan odnos s publikom doista se uklopio u pojam male matineje.