Manje od tjedan dana do prvog Split Summer Music Festivala

Ostalo je još samo šest dana do premijernog izdanja Split Summer Music Festivala! Grupe S.A.R.S., Vatra, Postolar Tripper i M.O.R.T. najavljuju pravi ljetni rock spektakl u ponedjeljak, 27. srpnja 2015. godine na splitskoj plaži Bačvice. U prodaji je još samo 100 ulaznica po posebnoj cijeni od 60 kuna, a već će od četvrtka, 23. srpnja cijena ulaznica za ovo glazbeno iskustvo pod otvorenim nebom iznositi 80 kuna.
    
Split Summer Music Festival predstavlja najpopularnija imena hrvatske i regionalne rock scene, a pet izvođača – S.A.R.S., Vatra, Postolar Tripper, M.O.R.T. i DJ Kid Va spremni su za vatreno krštenje festivala koji će sljedećih godina na veliki pješčani podij kultne plaže Bačvice dovoditi mnoge sjajne glazbenike.

I dok obožavatelji nestrpljivo čekaju uživo čuti najveće hitove glazbenika koji će obilježiti ovogodišnje izdanje festivala, oni nam otkrivaju što slušaju ovog ljeta.

Ivan Dečak iz grupe Vatra ovo ljeto pjevuši uz vječne evergreene Glory Days Bruce Sprinsteena te Sail Away David Graya. Njegova TOP 5 ljestvica svakako uključuje i Kings of Leon sa strastvenom pjesmom Use Somebody, Arcade Fire s ljetnim hitom The Suburbs te neizostavnog  Sam Smitha i njegovim debitantskim singlom Lay Me Down.

Sinjski M.O.R.T. za uzbudljive ljetne provode preporuča domaći TBF s pjesmom Alles Gut, Davora Radolfija s hitom Na bačvama vina, Ivanu Banfić i Šumicu te Dinu Dvornika i njegovu Afriku. Tu je i B52 s plesnim hitom Rock Lobster.

Zadarska grupa Postolar Tripper najviše voli slušati pjesmu Roady benda Fat Freddys Drop, How To Explain i pjesmu The Cat Empire, a ovo ljeto bit će opuštenije uz zvuke Ante Casha and Zebraxa Stiglo je ljeto, londonske majstore ska i reggae zvuka The Skintsa i stvar Bright Girl te pjesmu Đe se kupaš crnogorskog hip hop dua Who See.

Ulaznice za Split Summer Music Festival po posebnoj cijeni od 60 kuna mogu se kupiti još samo sutra na prodajnim mjestima Tisak Media centara, Croatia Records, Dancing Bear, Smokvina Travel, Toto Travel, te na službenoj internetskoj stranici sustava TicketShop www.ticketshop.hr.

Karte po cijeni od 80 kuna moći će se kupiti i na splitskoj rivi od petka do nedjelje, od 11:00 do 23:00 te u ponedjeljak od 11:00 do 17:00 nakon čega se prodaja karata seli na Bačvice.

Za naše čitatelje osigurali smo nekoliko ulaznica, a sve što morate napraviti je poslati vaše podatke na karte@split.com.hr s naznakom Split Summer Music Festival. Dobitnike ćemo obavijestiti mailom 25.srpnja 2015.

Više informacija o Split Summer Music Festivalu možete pronaći na web stranici www.splitsummermusicfestival.com i na službenoj Facebook stranici.