Marija Šerifović održat će koncert na Gripama

Marija Šerifović dolazi u Split! Nakon nezaboravnog zagrebačkog koncerta održanog u rasprodanoj dvorani Dražena Petrovića, jedna od najpriznatijih i najcijenjenijih ženskih vokala regije Marija Šerifović, vraća se u Hrvatsku - ovog će puta Marija po prvi put održati svoj veliki solistički koncert 21.3. 2020. na splitskim Gripama!

Iza nje su rasprodani koncerti po dvoranam u cijeloj regiji, nastupi pred tisućama ljudi i samo je bilo pitanje vremena kada će jedna od najvećih glazbenih imena regije doći u grad pod Marjanom. Odluka nije bila teška, a veliki broj poruka njenih fanova iz Splita i Dalmacije samo su je ubrzali.
Ne sumnjamo kako će Marija oduševiti i splitsku publiku, kao što je to učinila u zagrebačkoj Ciboni gdje je već od prvog takta pjesme 'Pametna i luda', s kojom je otvorila večer, izazvala opću euforiju u publici koja je pjevajući s njom uglas pokazala kolike emocije gaje prema samoj glazbenici, ujedno vlasnici zasigurno najimpresivnijeg ženskog vokala u regiji.

Uz pratnju uigranog deveteročlanog pratećeg benda, na koncertnom repertoaru Marije Šerifović naći će se svi njeni veliki hitovi poput 'Nije ljubav to', 'Svoja i tvoja', 'Pametna i luda', a zasigurno koncert neće završiti bez njezinog najvećeg hita, pjesme 'Molitva', koju je na zagrebačkom koncertu publika izvela sama.

Kraljica emocija, kako mnogi nazivaju Mariju Šerifović, uskoro dolazi u Split, a ograničeni kontingent early bird ulaznica su u prodaji, a bit će dostupne do 15.9. ili do isteka zaliha.

CIJENE EARLY BIRD ULAZNICA:
PARTER / 80 kn
TRIBINA / 95 kn

* ONLINE Eventim.hr -> https://bit.ly/2xJY4Dd
* prodajna mjesta Eventima (http://www.eventim.hr/hr/outlets/)