Maškare na tri trga

Na sam Pokladni utorak program počinje već u 19h na Pjaci a od 20h na Rivi i Voćnom trgu.

Pjaca
Najbolje maske Dičjeg krnjevala koje su se prijavile na Zapadnoj obali u foto natječaju na Facebook stranicama nagrade će moći preuzeti u 19h na Pjaci.  Prva nagrada je organizacija rođendana u Čarobnom gradu, druga plesni tečaj po izboru u Centru plesa SC Gripe, treća konjić, a četvrta ljuljačka.


Nakon toga kreće Krnjeoke fest gdje se svi maškarani mogu prijaviti i zapjevati. Od 20h na pozornici će se izmjenjivati Gelato sisters s Nedom Parmać u rock i swing izvedbama te dj Flexx sa retro partijem. U 22h će se pročitati Šentenca nakon čega se program kratko seli povorkom na spaljivanje Krnje na Gat Sv. Nikole te odmah nazad na Pjacu.
Pred kraj programa na Pjaci će se održati i odabir najbolje maske uz 1000kn glavnu nagradu.  Skriveni žiri će cijelu večer ocjenjivati maske te objaviti rezultate na pozornici. Tečaj plesa po izboru u Centru plesa je druga nagrada, a masaža fizioterapije Vratarić treća nagrada.

Od 20h kreće program i na Rivi i na Voćnom trgu. Na Rivi u veselim ritmovima sviraju Belfast Food i Mjesni odbor, a na Voćnom trgu već tradicionalni 8. Salsa maskenbal uz plesače salse iz svih plesnih klubova, uz strane turiste i studente, jer osim salse biti će i ostala strana glazba.

ŠENTENCA
Dali je sve bilo idealno u braku Avazonke i Đonija Pernara, saznati ćemo već u 22h na prvom čitanju Šentence na Pjaci. U 22.15h će biti ponovljeno čitanje na Rivi, a ako neće biti previše replika, Krnje će nakon toga platit glavom na Gatu sv. Nikole. 
U ponoć splitski trgovi se gase, a najveći partijaneri mogu nastaviti do zore na Electro Love Carnivalu u Jungli.
 

PREGLED PROGRAMA POKLADNOG UTORKA:

PJACA

Podjela nagrada Dječjeg krnjevala

19h KrnjeFest Karanjoke: “Tvoje lice zvuči plosnato ”

20h Gelato Sisters

DJ Flexx: Retro party

22h: Šentenca

Nastavak uz Gelato Sisters i Dj Flexx

RIVA

20-23h20h BELFAST FOOD

21.30-23h MJESNI ODBOR

22.15h Šentenca 2. čitanje

Nastavak uz MJESNI ODBOR

 

VOĆNI TRG

20h Salsa Maskenbal

dj Jhesus


GAT SV. NIKOLE

cca 22.30h (Nakon čitanja Šentence): Spaljivanje Krnje

 

Electro Love Carnival:

24h Jungla Love Rave